Wpis z mikrobloga

via Android
  • 1
@Variv: a jest promka akurat -50%, warto? To wszystko updejty czy jakieś dlcki trzeba kupować?

@Jasak To czy warto to trudno powiedzieć bo to zależy co się lubi. Nie MA DLC. Te wszystkie updaty są darmowe. Weź miesiąc game passa za grosze i wypróbuj dobie grę.
  • Odpowiedz
@Variv: możesz mi pomóc / doradzić? gram jakoś od dwóch dni, jestem raczej niedzielnym graczem, póki co przechodzę ten tryb jednoosobowy ale za bardzo nie ogarniam na jakiej zasadzie ta gra działa - czy gdzieś w tym jednoosobowym mogę znaleźć innych graczy? (jest tam napisane że inni mogą eksplorować mój świat) czy lepiej grać cały czas w multiplayer? tam jest jakaś inna rozgrywka czy na czym to polega? W jednoosobówce
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@mietek_zul Szczerze to nie wiem dokładnie jak to jest z MP. Kiedyś spotkałem innych graczy się nie pamiętam jaki tryb gry kliknąłem. Działa też czat głosowy.

Jak ludzie znają lokalizację np. jakiegos teleportu to moga tam się spotykać. Ludzie na reddicie wiem że udostępniali lokalizację.

No gra głównie polega na lataniu, zbieraniu surowców, robieniu zadań. Masz zlecenia też od frakcji które bierzesz ze stacji kosmicznej o ile pamiętam. Do tego niedawno
  • Odpowiedz