Aktywne Wpisy

volodia +6
Robię w czterobrygadówce i jeden poszedł na urlop a drugi na zwolnienie lekarskie. Teraz mam 8 dni pracy po 12 godzin.
Mam mocne podejrzenie, że to zwolnienie lekarskie jest lipne. Wiem gdzie typ będzie w weekend (zawody wędkarskie), da się go jakoś jako zwykły człowiek o-----ć do zusu?
#zus #prawo #pracbaza
Mam mocne podejrzenie, że to zwolnienie lekarskie jest lipne. Wiem gdzie typ będzie w weekend (zawody wędkarskie), da się go jakoś jako zwykły człowiek o-----ć do zusu?
#zus #prawo #pracbaza

vojteknowak +30

Komentarz usunięty przez autora
@demontre: Jestem przeciw eutanazji. Nie z powodów religijnych, dla mnie nie należy robić żadnej furtki.
Każdy życie
@demontre: Ponieważ żyjemy w katolibanie, gdzie cierpienie uszlachetnia. Tak samo szury pokroju Godek krzyczą o ochronie życia
@demontre: Na szczęście pozostaje s---------o, tego nie zabronią bo jak. No chyba że ktoś sparaliżowany to wtedy kiepsko...
Po drugie: niestety, dopóki katokonserwy będą mieć duży wpływ na ten kraj, będzie właśnie tak, że nawet godnie umrzeć nie będzie można. Jest taka książka (do znalezienia w necie): "To genty leave this life". Może Ci pomoże
Niby jest to moralnie zabronione, ale nie potrafię tego poprzeć żadnymi logicznymi argumentami, które byłyby wyżej nad faktem spokojnego, godnego odejścia
Bardzo dobry temat do dyskusji
Komentarz usunięty przez moderatora
Pomijając kwestie religii (która nie powinna mieć tu znaczenia).
To myślę, że chodzi tu raczej o kwestie moralne i o to wszystko się rozchodzi. Żaden lekarz Cię nie zabije bo tak chcesz. Nie wyobrażam sobie nawet tego. Byłaby na studiach specjalizacja "Eutanazator"?