Aktywne Wpisy
ruskizydek +417
Ahh Rambo
To nie jest zwykłe kino akcji
Faktycznie późniejsze części tak, dodatkowo popkultura podbiła te wrażenie
Jednak pierwsza część to dramat, dramat opowiadający o tym jak traktowano weteranów wojennych w USA po powrocie do ojczyzny
Może dlatego jest taka dobra, ponieważ została oparta na podstawie książki
Lata 80 w pełni, zimowa aura północnych Stanów Zjednoczonych, świetna sceneria, a to wszystko okraszone bardzo dobrą muzyką Jerry'ego Goldsmitha
To nie jest zwykłe kino akcji
Faktycznie późniejsze części tak, dodatkowo popkultura podbiła te wrażenie
Jednak pierwsza część to dramat, dramat opowiadający o tym jak traktowano weteranów wojennych w USA po powrocie do ojczyzny
Może dlatego jest taka dobra, ponieważ została oparta na podstawie książki
Lata 80 w pełni, zimowa aura północnych Stanów Zjednoczonych, świetna sceneria, a to wszystko okraszone bardzo dobrą muzyką Jerry'ego Goldsmitha
DrCieplak +206
Umiem wykryć czy mam interesujące mnie geoip ale nie wiem jak zrobić, żeby tylko ten przypadek wpuszczac na stronę bez potrzeby podawania hasła. Nawet nie wiem czy to możliwe bo w Internecie nikt chyba nie miał tego problemu.
Komentarz usunięty przez autora
Okazuje się... że nie xD Ustawia się ta zmienna na EU, z jakiegoś powodu. ZMieniłam więc warunek na EU zamiast CH, żeby mieć na czym testować i hasło odpala się w obu przypadkach więc warunek musi być jakoś spełniony. Nie wiem, może on myśli że skoro PL jest w EU to EU==PL?
Próbowałam też ustawiać VPN w operze na Americas lub Asia, ale nadal mam EU(fuck logic). Nie wiem chyba jak to działa.
Mój VPN chyba ssie, w każdym razie nie mam chyba jak tego tak naprawdę sprawdzić. Albo czegoś nie rozumiem, albo coś nadal jest nie tak.
Taką mam wartość zmiennej gdy łączę się