Aktywne Wpisy

WielkiNos +166
Wyszłam sobie dziś o 6:00 na spacer. Idę ulicą, a na trawniku tuż obok chodnika jakiś psiarz wysrywa właśnie swoje 2 psy. Jeden z nich, ten który był już chyba po nagle sie odwrócił i chciał mi skoczyć do ręki uje ać. Psiarz zdążył psa w ostatniej chwili pociągnąć mocno za smycz. Przeprosił.
Wiecie co jest najśmieszniejsze? Że po czytaniu tych wszystkich psiarskich wysrywów na różnych forach i grupach ja wiem dlaczego
Wiecie co jest najśmieszniejsze? Że po czytaniu tych wszystkich psiarskich wysrywów na różnych forach i grupach ja wiem dlaczego
źródło: temp_file2030933746967374700
Pobierz
Krs90 +66
#nieruchomosci #polska #mieszkaniedeweloperskie #mieszkanie #patodeweloperka #rzeszow #dom
Cena : 521 802
Na sprzedaż parterowy dom wolnostojący położony na kameralnym osiedlu składającym się z 12 domów jednorodzinnych, w zielonej i spokojnej części Rzeszowa. Nieruchomość znajduje się w malowniczym otoczeniu lasu i strumyka. To doskonała opcja dla osób poszukujących gotowego do zamieszkania domu z ogrodem, oferującego wygodę i bliskość natury.
Cena : 521 802
źródło: rzeszow
Pobierz

Często pojawia się kontrargument biedy lub braku dostępności alternatyw ogrzewania. Czy bieda uprawnia kogokolwiek do wylewania nieczystości sanitarnych na ulicę? Oczywiście, że nie i tak samo jest w przypadku dymu i zanieczyszczeń emitowanych przez piece.
Tutaj prędzej występuje bieda umysłowa. Widzę sporo nowych dużych domów, sporo większych niż mój, gdzie właściciele używają drewna do dogrzewania się podczas sezonu grzewczego. Budowali na pokaz, a teraz mają problem z kosztami ogrzewania i kombinują z ogrzewaniem kominkowym jak w jakimś XIX wieku, a przez ich januszostwo całe osiedle śmierdzi jak wędzarnia.
Brak dostępności gazu - pompa ciepła 20k PLN
Pozdrawiam
#polska #zdrowie #smog
Zakaz przy budowie nowego domu ok ale prawo nie działa wstecz. Człowiek kupił piec i jest nie do ruszenia póki nie pali syfem. Masz iście hitlerowskie pomysły.
Zwrot z czystego powietrza i masz 20tys
@Bintang: @Svalbard: Tylko w starym domu (z grzejnikami, bez podłogówki) to chyba nie zadziała, prawda?
Szukałem jakiś czas temu w necie, ale wszystko wyglądało na propagandówki producentów.
BTW, z kosztami chyba można zejść jeszcze niżej - bo poza czystym powietrzem masz jeszcze ulgę termomodernizacyjną, więc możesz odliczyć te 20k od dochodu i odzyskać 18% z tej kwoty przy rozliczeniu podatku.