Aktywne Wpisy
blinkarA +17
Chłopak z tindera po pierwszej randce zaprasza mnie na wspólny wyjazd do Chorwacji na jego koszt.
Chłopak bardzo ułożony, adwokat, ale dla mnie wieje desperacją. Kto normalny chce wydać parę tysi na randomową dziewczynę, którą dopiero co poznał?
#tinder #randkujzwykopem
Chłopak bardzo ułożony, adwokat, ale dla mnie wieje desperacją. Kto normalny chce wydać parę tysi na randomową dziewczynę, którą dopiero co poznał?
#tinder #randkujzwykopem

vieniasn +30
jakie macie swoje małe marzenie

Często pojawia się kontrargument biedy lub braku dostępności alternatyw ogrzewania. Czy bieda uprawnia kogokolwiek do wylewania nieczystości sanitarnych na ulicę? Oczywiście, że nie i tak samo jest w przypadku dymu i zanieczyszczeń emitowanych przez piece.
Tutaj prędzej występuje bieda umysłowa. Widzę sporo nowych dużych domów, sporo większych niż mój, gdzie właściciele używają drewna do dogrzewania się podczas sezonu grzewczego. Budowali na pokaz, a teraz mają problem z kosztami ogrzewania i kombinują z ogrzewaniem kominkowym jak w jakimś XIX wieku, a przez ich januszostwo całe osiedle śmierdzi jak wędzarnia.
Brak dostępności gazu - pompa ciepła 20k PLN
Pozdrawiam
#polska #zdrowie #smog
Komentarz usunięty przez autora