Aktywne Wpisy
Treść została ukryta...
fishery +56
#smiesznypiesek #terrarystyka
Poznajcie Stefana, nowe zwierzaka Różowej.
Stefan jest młody, jeszcze urośnie.
Poznajcie Stefana, nowe zwierzaka Różowej.
Stefan jest młody, jeszcze urośnie.
źródło: signal-2025-09-03-09-53-52-313
Pobierz

A co kosztuje? W sensie dostaje takie benefity czy jej coś płacicie za zaprowadzanie dzieci?
Wy się nie kwalifkujecie na ten zasiłek z powodu zbyt dużych zarobków?
@darjahn: to na otarcie łez chyba. 5k GBP rocznie wywalane w błoto. Bo rząd ma w dupie pracujących rodziców, za to rozrzuca kasę patologii która latami siedzi w domu
@Ptrg: nie wiem szczerze mówiąc.
@l33ch86: ogólnie nie mamy co narzekać. Ja zarabiam dużo lepiej. My mieszkamy w Londynie a mimo to żona po 3 latach jeszcze 30k nie ma. Księgowość to trochę groteska, najbardziej mnie rozwalały darmowe staże. W swoim zawodzie od
@shaki24: nie prawda, stworzyła rodzinę i dzieci. No i nie każdy może zdobyć dobrą pracę oraz wykształcenie ze swoim intelektem, ale to wcale nie znaczy że ma umierać z głodu i stać się menelem. Jesteś tym stereotypowym Polakiem po prostu a taki ktoś nie może znieść kiedy sąsiadowi dzieje się dobrze i chciałby mu to wszystko koniecznie pozabierać. Lepiej zająć się swoim życiem naprawdę
A to wszystko
@Nietak_nietak: tak, mnie to wkurza bo widzę uczciwe znajome Brytyjki co pracują i biorą nadgodziny i wyciągną np. £1400 miesięcznie i nie prują się z patologia nie mają jeszcze dzieci, tymczasem ich rówieśniczki nie pracując a majac np dwójkę dzieci z facetem