Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 171
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Kasahara: ja np. przez pół roku byłem na keto diecie w jakimś kateringu i schudło mi się z 74 do 62 ( ͡° ͜ʖ ͡°) potem zrobiłem sobie miesiąc żarcia wszystkiego co przede mną nie da rady uciec, a potem wróciłem do liczenia kalorii, 1500 kcal limit, plus jeden dzień w tygodniu w----------a bez liczenia kalorii jako nagroda. no i juz prawie pół roku trzymam się
  • Odpowiedz
@azurri: tak, ja sporo czasu spędziłam w sklepie spożywczym zanim wybrałam (i teraz już kupuję) produkty z odpowiednią zawartością białka, czy bez cukru. To koszmar, jakie ścierwo sprzedaje się jako "zdrowe". Np jogurty "z owocami", gdzie zawsze muszą wpieprzyć też i cukier...
  • Odpowiedz
@Kasahara: jak ja zaczęłam liczyć kalorie i zobaczyłam ile wchodzi ich w "zwykłym mleku 3,2%", jakie dolewałam do kawy, to przeszłam na espresso :P

Cebula kaloryczna ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
  • Odpowiedz
@RoyVice: ale ja nie pluje na keto? Wykop zawsze lubi wszystko nadinterpretować. Skąd ten pomysł? Dalej go jako przykład zastosowania u osoby przykładowej dla której nie jest to dieta na całe życie - jeśli ktos lubi tak jeść i to dostosowane do jego preferencji to luz . Sam rozpisuje również diety ketogeniczne, optymalne jak i inne tłuszczowe. To po pierwsze. I tak od tluszczowki tez utyjesz tylko przy liczeniu trzeb
Kasahara - @RoyVice: ale ja nie pluje na keto? Wykop zawsze lubi wszystko nadinterpre...

źródło: comment_1599678572tBVmpcFsEMrQlIBnYaZuOJ.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
nie lubię barbellsów

@Kasahara: a rozwiniesz czemu? Zawsze wydawało mi się że właśnie dość dobrze merytorycznie stoją, ale, drugiej strony nie wgłębiałem się przesadnie w ich materiały
  • Odpowiedz
@loczo: nie chce rozwinąc, bo zawsze jak to robie to wszyscy się na mnie rzucają i mówią, ze jestem bardzo złym człowiekiem ( ͡° ͜ʖ ͡°); po prostu mieli kilka bardzo niefajnych, nieetycznych afer, niektóre były opisywane na tagach
  • Odpowiedz
oczywiście bez dopingu nie będziesz wyglądał jak ktoś na dopingu, jednak sylwetka brada pitta z podziemnego kręgu jest do osiągnięcia przez każdego.

@Kasahara: ooooo fajnie dzięki, poprawiłeś mi humor.
  • Odpowiedz
@Kasahara: trochę się nie zgodzę co do schorzeń, ja mam mało zaawansowane hashi i przy takim nie daje się lekow, a tyje mimo to... No i co mogę zrobić? Jedynie głodzić sie, trenować i tyle.
  • Odpowiedz