Aktywne Wpisy

bober234 +968
Za namową pracownika banku założyłem lokatę dwuletnią, która inwestowała moje pieniądze w akcje spółki Alphabet. Lokata miała gwarantowany zysk 4,2%, a maksymalny 30%.
W dniu otwarcia akcje Alphabet kosztowały 130 dolarów, a w dniu zamknięcia już 246. Można więc powiedzieć, że spółka urosła o około 70%.
Jakie było moje zdziwienie, gdy w piątek lokata się zakończyła, a na moje konto trafiło… tylko 4,2%.
Poniżej wklejam odpowiedź pracownika banku .
Dziś przeczytałem regulamin
W dniu otwarcia akcje Alphabet kosztowały 130 dolarów, a w dniu zamknięcia już 246. Można więc powiedzieć, że spółka urosła o około 70%.
Jakie było moje zdziwienie, gdy w piątek lokata się zakończyła, a na moje konto trafiło… tylko 4,2%.
Poniżej wklejam odpowiedź pracownika banku .
Dziś przeczytałem regulamin
źródło: image_picker_9D95E293-32D9-4EC5-A6BF-0D0155F882EA-35986-00000D4F7B3DF5F8
Pobierz
Jakby ktoś jeszcze myślał , że ten system nie jest po to by wykorzystać obywateli
zdjęcie zrobione 20 min temu
#systemkaucyjny #aldi
zdjęcie zrobione 20 min temu
#systemkaucyjny #aldi
źródło: image
Pobierz

Jeśli skacze Ci cukier i masz problemy glikemiczne to najpierw szukałbym tego genezy, bo nie jest to normalne u zdrowego osobnika. Keto maskuje ten problem, a go nie rozwiązuje. Nie mówię, że ketoza jest zła, bo sprawdza się w wielu przypadkach; m.in pomaga w opisanej przez Ciebie kontroli głodu u niektórych jednostek. Zadaj sobie tylko pytanie czy wracając do Ww problem nadal nie będzie ten sam co obecnie. Oczywiście
Komentarz usunięty przez autora
Hmmm, szczerze nie spotkałem jakiegoś dużego hejtu na SS/SL nawet na reddit.
Należy znać zalety i minusy tego programu. Prawdą jest, że jest w podstawowej formie stworzony dla początkujących, osób starszych lub dodatek do innego sportu. Na start jest najlepszą opcją oprócz Greyskulla LP; jednak z czasem staje się problematyczny ponieważ
- Posiada naprawdę małą objętość, przez co mało w nim hipertrofii, a najłatwiejszą metodą zwiększenia siły jest zwiększenie masy mięśniowej.
Komentarz usunięty przez autora
Przy okazji chciałbym zapytać o kwestię wyznaczenia zera kalorycznego. W jaki sposób go wyznaczasz i ile dodajesz dla osoby niećwiczącej? Sam wyznaczając według rożnych kalkulatorów czy wzorów, zawsze
@Kasahara: bo mam otwartą kartę z postem od momentu jego opublikowania a nie przeczytałem nawet pierwszego akapitu (╯°□°)╯︵ ┻━┻
Dzisiaj też nie dam rady, bo się nie wyśpię, a mi minęło, że coś o śnie pisałeś.