Aktywne Wpisy
pmg98 +10
Najgorsze w tym remisie jest to, że teraz każdy będzie Urbana stawiał na piedestał, hurr durr remis z wielką Holandią, w końcu trener z powołania, to na pewno początek czegoś wielkiego - g---o prawda. Wyglądaliśmy w tym meczu absolutnie żałośnie, mieliśmy może 3 groźniejsze sytuacje, a przez 90% czasu staliśmy w miejscu obserwując jak Holendrzy wymieniają podania i i elektrycznie próbowaliśmy powstrzymać każde, nawet te najmniejsze zagrożenie z ich strony. Przepiękny gol

Da się być smukłym i zdrowym trenując kettlami, na pewno mobilnym; ale nie zastąpi to efektów pełnoprawnej siłowni, będzie to jedynie namiastka. Oczywiscie kettle są doskonałym dodatek do treningu siłowego i mają swoje zastosowanie. Lepiej kupić karnet, a jeśli robić własną siłownię to - ławka, stojaki, sztanga, obciązenie (np. stalowe od tokarza), drążek i da się tym zrobić już prawie wszystko dla początkujacego
@Kasahara: a mnie interesuje w tym miejscu borsucza opinia co do snu. spotykałem się z dziesiątkami teorii, typu - że spać trzeba w nocy, bo wtedy najlepiej, albo że jeszcze lepiej to np. spać 4 x 2h obojętnie czy w ciągu dnia czy w nocy, że najlepiej
Ja po prostu zaczalem robic
Na szczęście nie :D
@Tuff: zobaczyć najpierw dietę czy jest wystarczająca podaż białka i kalorii, następnie sen. Wbrew pozorom cieżko się przetrenować szczególnie na poziomie początkującego. Możliwe, że plan ma za dużą objętość to może być powodem lub za duża intensywność (rozumiana jako 1 RM i objętość jednocześnie. Ostatnia możliwość - nie zachodzi adaptacja, bo zawsze odpuszczasz w trudny momencie
@BillyGugu @hesuss: zazwyczaj to wygląda
Badania jedno, a konkretne jednostki to druga sprawa.
@Kasahara: czyli jednak wiesz o czym mowa, o to mi wlasnie chodzi. Ty dales rade zrzucic jednak szczescie w nieszczesciu.
Pełno. Nawet nie muszę się posługiwać tutaj subiektywnym odczuciem, bo akurat są dobrze konstruowane badania na ten temat.
źródło: comment_1599668691xQYKwYvhFYiJcKJPY2cBol.jpg
Pobierz