Wpis z mikrobloga

@KevinMalone: cholera ich wie. Nie wiem jak to wewnętrznie rozgrywają, ale wygląda jakby zrzucali cv ze stołu i zapraszali właścicieli tych które wylądują do góry grzbietem. Najlepiej jakbyś zagadał do kogoś z nokii (w barze/linkedinie) i poprosil by cie polecił.
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@czikita1337: 2/3 lata temu rynek wyglądał zdecydowanie inaczej i łatwiej było się wbić.

@KevinMalone: za moich czasów (już kilka lat temu) było 4k na zleceniu. I tyle miał każdy na working studencie bez znaczenia co robił i co umiał.
  • Odpowiedz
@KevinMalone: za moich czasów (kilka lat temu) nie dawali mniej jak 5k na UOP. Jak nic nie umiesz to dobre miejsce na start, jeżeli sam się nie będziesz rozwijać to zostaniesz Nokianem na całe życie.
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@KevinMalone: staż jak staż, coś tam się nauczyłem, ale nie zależy od firmy a od ludzi na których trafisz w projekcie. U mnie było spoko i jak się tylko chciało czegoś dowiedzieć, to nie było z tym problemu. Raczej polecam niż nie polecam. Korpo jak korpo.

@asterix61: ale UOP to już nie dla working studenta, nie? Bo dla takich, to tylko zlecenie było jak tam byłem.
  • Odpowiedz