Mawid_Dotyka
458
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
K.....n
K.....n
@TenJedynyBast: stres, tak samo mówiłem, dopóki nie zobaczyłem na egzaminie kat. A jak się człowiek może trząść ze stresu przy tym...
375
TenJedynyBast
TenJedynyBast
@Mawid_Dotyka: Jak ktoś uwalił na łuku, to nawet mi takiej osoby nie szkoda XD Jak można na łuku albo górce nie zdać XD
329
DrDevil
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
63
P.....a
P.....a
@Mawid_Dotyka: Przy lewej tyczce kierownica w prawo dwa pełne obroty ( ͡° ͜ʖ ͡°)
44
o.....k
o.....k
@Mawid_Dotyka: ja łuk na pierwszych jazdach zrobilem bezbłędnie za pierwszym razem i każdym kolejnym, ale ja to jestem doskonały więc nie dziwie się. prawko też zdałem za pierwszym razem
14
WewnetrznySpokoj
@TenJedynyBast: Ja byłem bliski u------a na górce bo na egzaminie dostałem skrajnie rozklekotane auto z umierającym sprzęgłem, za pierwszym razem mi zgasł. Kwestia czułości pedałów.
14
ssauczo_pauczo
Jak ktoś uwalił na łuku, to nawet mi takiej osoby nie szkoda

@TenJedynyBast: bo osoba z doświadczeniem 20 godz za kółkiem w tym 5 godz jazdy precyzyjnej nie ma prawa popełnić błędu. Błędu, którego nie ma nawet szans poprawić.
11
Wejszlo
@TenJedynyBast: mówimy o ludziach co po ledwie 30h wsiadają za kółko innego auta + stres. Kolejna alfa i omega xD
8
Wsxedcrfv
@Kion: Jak sie ktos stresuje na placu to co dopiero na drodze
5
Mjj48003
@TenJedynyBast: Ja nie zdałem na łuku bo było po 21 i było ciemno. Plac manewrowy był oświetlony jedynie latarniami od ulicy biegnącej obok xD Lekko dotknąłem tylego słupka jak już kończyłem bo praktycznie nie było go widać w lusterku xD
5
bunkrowniema
@Mawid_Dotyka 10 lat temu zdawałem na B. Trochę się stresowałem, ale zdałem za pierwszym. Ale to nic. Polroku po zdaniu kat B zdawałem jeszcze kat T. I tam cofnięcie ciągnikiem rolniczym z przyczepą dwuosiowa po odpowiednio większym łuku juz stanowiło wyzwanie. Od tego drugiego egzaminu zastanawiam się jak można nie cofnąć po łuku toyotą Yaris czy tam renault clio. :)
4
lukasarei
@Kion: jak robiłem 10 lat temu kat A to zdawał też taki kolo, mega maczo, dziś by na niego mówili chad, który przyjechał do WORDu swoją R6 (!) I jak czekaliśmy na placu, to opowiadał co to nie on i jak szybko to on nie pokonuje trasy "miasto wojewódzkie - jego pipidówa" blablablabla. Ale mieliśmy ubaw, jak się wyje*ał na 8 XD
3
provotor
provotor
@Wsxedcrfv: można się stresować egzaminami a na drodze jeździć jak Kubica. Znam gościa co jest fantastycznym kierowca przepisy miał w małym palcu, że można go było sami artykułami przepytywać a egzamin na egzaminatora uwalił, niestety stres go zjadł.
3
Azuhi
Azuhi
  • adult
3
w.....n
2
patrickwro
2
bartosz325
@Kion: moje nogi latały jak p------e bo tym zakręcie i górce. Ale dałem radę, wyjechałem z placu i zdałem za pierwszym razem. Parkowanie prostopadłe zrobiłem na centymetry dosłownie.
2
soxn
@DrDevil: 30 godzin i większość plac? Ja na placu bylem 15 minut by instruktor sprawdzil czy daje rade jeździć i na miasto.
2
krytyk1205
@Cohonez: A to nie była kobieta XD
1
mlody_sutener
@Kion: XD ja p------e, jak ktoś ma stres przed utratą 100 zł na egzaminie to, nie wiem co ma jak dostaje prawo jazdy i musi sam sobie być panem
1