Aktywne Wpisy

krystian-stepaniak +182
Ja p------ę one mają ego wielkości galaktyki xD
#p0lka #tinder #logokarozowychpaskow #blackpill #redpill
#p0lka #tinder #logokarozowychpaskow #blackpill #redpill
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
NarciarzFarciarz +133
Czas na ostatni wpis z mojej serii #emigracja w #kanada
POWRÓT DO POLSKI PO DWÓCH LATACH W KANADZIE
Wyjeżdżając do Kanady mieliśmy plan zostać tam na stałe lub w najgorszym wypadku- przepracować 5 lat i wrócić do Polski z wielkimi oszczędnościami. Wytrzymaliśmy prawie dwa lata. Kanada nas zmieliła i wypluła.
WPIS
POWRÓT DO POLSKI PO DWÓCH LATACH W KANADZIE
Wyjeżdżając do Kanady mieliśmy plan zostać tam na stałe lub w najgorszym wypadku- przepracować 5 lat i wrócić do Polski z wielkimi oszczędnościami. Wytrzymaliśmy prawie dwa lata. Kanada nas zmieliła i wypluła.
WPIS
źródło: 20250713_192451
Pobierz

Chciałem zacząć jeździć przez uDriver, ale coraz więcej rzeczy jak czytam umowę mi nie pasuje :/
1. Każą mi podpisywać umowe najmu dla mnie mojego własnego roweru.
2. Załatwiłem sobie własną torbę, ale w umowie i tak jest, że będą mi odliczać te 180zł jakby mi dawali jakąś od siebie.
3. Jakieś dziwne rzeczy z działalnością gospodarczą - niby mam pracować dla nich, ale w umowie jest podkreślone, a nie przekreślone, że ja prowadze własną.
4. "Zleceniodawca zapłaci, a Zleceniobiorca otrzyma z tytułu wykonania zleconych czynności wynagrodzenie w wysokości 52 złotych brutto tygodniowo. " o ile w aplikacji wyrobie minimum 75zł. Czyli jeśli wyrobie dajmy na to 200zł w aplikacji, to również dostane tylko 52zł + pomniejsze o podatek i składki?
#kiciochpyta #pytaniedoeksperta #uber
4. To jest pewnie zapis z umowy zlecenie, całą resztę dostajesz z tytułu umowy najmu pojazdu
https://www.facebook.com/groups/ubereatsdostawcy
Znajdziesz odpowiedzi na wszystkie swoje pytania.