Wpis z mikrobloga

@niko444: I 4x większej cenie... Swoją drogą zawsze śmieszy mnie jaranie się sprzętem komputerowym, gdzie 90% graczy nie ma tych zachwalanych nowinek. Zaraz premiera serii RTX 3000 a ponad 35% graczy dalej jedzie na serii GTX 1000 z czego tylko 1,5% ma jakkolwiek konkurencyjną 1080Ti a najpopularniejszym modelem jest GTX 1060 który przegrywa z konsolami obecnej generacji, nie mówiąc o procesorach które obecnie są wąskim gardłem a 88% ludzi siedzi
  • Odpowiedz
@SzybkieSondy: na kompie odpowiadającym specyfikacji konsoli. Teraz konsole beda celowac w 4k. To specyfilacja moze odbiegac jeszcze bardziej od konsoli, jesli komus wystarczy full hd przez nastepne 7 lat.
  • Odpowiedz
nie kazdy sra taka kasa zeby miec kompa za pare tysiecy, ja za 2 tysiace mam konsole ktora ma podobne parametry co komputer za 6 wiec
  • Odpowiedz
  • 1
2020

kłócenie się w necie co lepsze, bo jako biedak nie możesz mieć jednocześnie PC i konsoli

no nawet lubię czasem doglądać tych plebejskich rozrywek
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
a robaki się podniecały że za 3k mają sprzeet do grania do 4k a w momencie premiery tych konsol złożysz lepszego pc w tej cenie xD

@Gronbar:

Kompletnie nie wiesz o czym mówisz
  • Odpowiedz