@PodniebnyMurzyn: Powodzenia :) mnie plac już #!$%@?ł po czwartej godzinie i miałem zwątpienie ale jak pierwszy raz wyjechałem na miasto to łooooo panie :> Trzeba tłuc plac i manewry bo jak go zdasz to później łatwizna. Ja miałem jedną glebę na placu w trzeciej godzinie a później już elegancko i zdalem za pierwszym razem. Prawdziwa jazda i nauka rozpoczęła się dla mnie dwa dni temu bo odebrałem prawko :). Jeszcze
@TheBloody: no z tymi ciuchami to jeszcze słabo, póki co mam właśnie kask, rękawice i kominiarkę xd ale w pon jadę z kumpel do sklepu już wszystko mierzyć i kupić, mam kilka upatrzonych rzeczy (np po ostatnich ulewach wyleczyłem się póki co z krótkich przewiewnych butów).
@Tezak: @TheBloody: @numer_do_sanepidu: a wczoraj ogólnie było zajebiście, mimo, że jeździłem tylko 125 :D następnym razem będzie 250, a potem już domyślnym moto. Niesamowite dla mnie jest to jak różnie potrafi zachowywać się moto przy różnych prędkościach. No i muszę nabierać ciągle tych poprawnych nawyków jak np patrzenie tam, dokad mam jechać. Ogułem 10/10 całe te.
po czwartej godzinie i miałem zwątpienie ale jak pierwszy raz wyjechałem na miasto to łooooo panie
@Tezak: ja wyjechałem po 8 godzinie i w sumie byłem na mieście przez cały kurs może 2h. Fakt, że kat. B mam od 20 lat, więc myślę, że faktycznie bez sensu. Dużo po placu latałem, bez gleby, nie planuję. Slalom szybki 34 albo 35 km/h mi się udało zrobić. Egzamin za pierwszym razem w
Wiecie co wsm wolałabym się spotykać z takim przegrywem niż z oskarkiem bo taki oskarek zazwyczaj zdradliwa bestia jest xD I zdradza z każdą juleczka która napotka ( ͡°ʖ̯͡°)
źródło: comment_1598624775zrZz9orUhwzRPYYFcxnTfR.jpg
PobierzJesteście cali? ( ͡° ͜ʖ ͡° )つ──☆*:・゚
Nie przejmuj się, nie raz się #!$%@?.
Trzeba tłuc plac i manewry bo jak go zdasz to później łatwizna.
Ja miałem jedną glebę na placu w trzeciej godzinie a później już elegancko i zdalem za pierwszym razem. Prawdziwa jazda i nauka rozpoczęła się dla mnie dwa dni temu bo odebrałem prawko :).
Jeszcze
Nie przejmuj się jak po 10 godzinach będziesz myślał że nic nie umiesz, sam miałem kryzys w połowie
@Tezak: ja wyjechałem po 8 godzinie i w sumie byłem na mieście przez cały kurs może 2h. Fakt, że kat. B mam od 20 lat, więc myślę, że faktycznie bez sensu. Dużo po placu latałem, bez gleby, nie planuję. Slalom szybki 34 albo 35 km/h mi się udało zrobić. Egzamin za pierwszym razem w