Aktywne Wpisy
Teuvo +26
cholerne pistacje
jak zjem kilka to nie potrafię się opanować i przerwać konsumpcji
zjadłem całe opakowanie 300g
a
jak zjem kilka to nie potrafię się opanować i przerwać konsumpcji
zjadłem całe opakowanie 300g
a
kiszony_Pomidor +11
2. Jeden z naszych pilotów lub klawiatura z serii KW - do wyboru
3. Słuchawki bezprzewodowe TWS-05 - recenzje na YouTube włącznie z porównaniem ich z innymi firmami lub
4. Zestaw kabli do ładowania z ładowarką - do wyboru wersja do samochodu lub do domu
Zobacz nasze produkty na www.savio.net.pl
Zasady:
1. Zaplusuj ten post
2. Wyniki w piątek ( ͡° ͜ʖ ͡°) - wygrywa jedna osoba i ona wybierze sobie produkt z listy powyżej.
3. Zielonki mogą brać udział, ale tylko te co mają konto założone przed 1.08
4. Biorą udział tylko Mirabelki i Mirki mający co najmniej 150 wszystkich akcji na wykopie
Powodzenia! Zespół #savio
Chcesz być wołany do kolejnego #saviorozdaje ? Zaplusuj komentarz poniżej! (。◕‿‿◕。)
Nasze produkty na ceneo.pl:
- Produkty Savio na ceneo są dostępne tutaj https://www.ceneo.pl/Sprzet_RTV;szukaj-savio
- Sekcja dla graczy i użytkowników #pcmasterrace https://www.ceneo.pl/Komputery;szukaj-savio
@bolo2015, @Nixier, @Vadzior, @arfordifrikej, @Mighty_Agamemnon, @Filip3k91, @Cebulon, @ostrzyjnoz, @eenki, @dwiestronyhistorii, @brego11, @cnoob, @Beer_Is_Good_For_You, @White_Magpie, @DarkZizi, @Jendrej, @Mothman-, @grosik01, @leniwa_bula, @incognitolady,
@krispello, @bolorollo, @vanabette, @sberatel, @utlv_, @Chybatyxd, @Mroczna_Pyra, @enteroff, @Arogancky, @polek172, @Marasek666, @dead_inside19, @Ja_wiem_lepiej, @vicariousuoiraciv, @pan_kemyt, @Krynio58, @jakifreak, @tearius, @MiendzyJajec, @projectcj, @edgar_k, @Erquel,
@greedy_critic, @DeathFromSandman, @Michal0173, @WielkiElektronig, @asunez, @NewEpisode, @preak, @Cukierenka, @Moras86, @Xpawel93X, @sveq91, @nulius, @WideOpenShut, @TheBloody, @Szpadlolajzer, @mlodyfubu, @Nertina, @qzer, @damiiiii, @kookiez, @Vencite,
@Syn_Ojca_i_Matki, @kjujicek, @Mis_Kudlacz, @Rynia, @zarebiatko, @ryby_zaby_i_raki, @Bartisss, @ementees, @Jakuzajp, @botellon, @4Cortex, @pioterhiszpann, @Sergio23, @Tylkonocna, @OLYON, @Supa_skillz_boy, @turbodiesel, @szefu1986, @elektryk_niskich_napiec,
@muda, @elLimon, @jankes83, @bananowycukier, @OrelBarca, @Masscreed, @Toczke, @NapromieniowanaSkarpetka, @Reevhar, @bakter, @ScroogeMcDuck, @strongBAD, @DeadIy, @Szczebaks, @danon189, @darek12322, @rpodjadek, @zaroowka, @plazmodesma, @GreenBag,
@RooBy, @Leman123, @tuniol, @Krystian4681, @Matth, @Bramborr, @Pandzina95, @wojok040, @CinExPL, @Queele, @mejsieq, @Pan_Nalesnik, @Orvonton, @dead897, @Thestias, @Muci3k, @junoreactor, @deniolleyou, @drzewi, @Slacky, @Tiziton, @Kilian, @
@Dumdeedum: