Dobra Kacper był w weekend. Skończyliśmy redukcje. Wyglądało kozacko, sam był bardzo zadowolony z efektu - przynajmniej odniosłem takie wrażenie. Właściwie gdyby wrzucić jakiś silny spalacz na 3-4 tygodnie to myślę, to by była forma bliska sceny.
Protokół ładowania wyszedł super - nabiło jak powinno.
Kończyliśmy redukcje na 300 B / 40 T / 250-300 Ww czyli około 2750 kcal. Cardio na koniec 4x45 minut, ale wcześniej to było 4x15-30 minut. Trening metodą 3/5/1
W komentarzy grafika z innymi partiami - nogami/plecami. Brzuch wygląda lepiej niż rok temu, mieśnie trochę wypełniły skórę, klata też lepiej; jednak nadal rozważa poważnie plastykę
klata też lepiej; jednak nadal rozważa poważnie plastykę
@Kasahara: nie ma szans, żeby naturalnie ta skóra jakoś się "naciągnęła"? W sumie przy takiej rzeźbie i bf, to faktycznie ta wisząca skóra mocno uwiera poczucie estetyki i psuje kompletność sylwetki...
@Kasahara: No to nieźle musiałeś go zmobilizować, albo on musiał mieć mega silną motywację. Jak ktoś od dziecka jest grubasem, to mentalnie nawet nie wyobraża sobie siebie jako umięśnionego kafara i strasznie ciężko zmienić takie myślenie.
Protokół ładowania wyszedł super - nabiło jak powinno.
Kończyliśmy redukcje na 300 B / 40 T / 250-300 Ww czyli około 2750 kcal. Cardio na koniec 4x45 minut, ale wcześniej to było 4x15-30 minut. Trening metodą 3/5/1
W komentarzy grafika z innymi partiami - nogami/plecami. Brzuch wygląda lepiej niż rok temu, mieśnie trochę wypełniły skórę, klata też lepiej; jednak nadal rozważa poważnie plastykę
Tu wcześniejszy opis https://www.wykop.pl/wpis/51224437/ponad-3-lata-w-sobote-sie-spotykamy-u-mnie-i-porob/
Teraz robilismy rebound i ponad 500 Ww w diecie.
#mikrokoksy #mirkokoksy #silownia #pokazforme #odchudzanie #chudnijzwykopem
@Kasahara: nie ma szans, żeby naturalnie ta skóra jakoś się "naciągnęła"?
W sumie przy takiej rzeźbie i bf, to faktycznie ta wisząca skóra mocno uwiera poczucie estetyki i psuje kompletność sylwetki...
Nie ma szans - bo on był o tyły od dziecka.
Co innego jak ktos był chudy i się rozpasł i schudł