Aktywne Wpisy

UczesanyPedryl +119
Wykopowicz zdobywający 100k na krypto/giełdzie: Po latach potu i stresu w końcu uzyskałem wyczekiwaną wolność finansową!
Lekarz który zarobił 100k: O, wypłata za miesiąc wpadła.
#gielda #kryptowaluty #bitcoin #lekarz
Lekarz który zarobił 100k: O, wypłata za miesiąc wpadła.
#gielda #kryptowaluty #bitcoin #lekarz

J-23cm +145
O tym jak ten trzeci z #ichtroje (alias Jacek Łągwa) stał się moim hostingiem zdjęć na #facebook (inb4, wiem że teraz można wysyłać wiadomości do siebie, ale nasza jednostronna współpraca trwa od siedmiu lat xD)
Nie chcę mi się przez kabel USB przesyłać zdjęć na komputer, więc wysyłam je Jackowi na Messenger i potem zgrywam sobie to na PC. Lecą filmy, zdjęcia, skopiowanie teksty etc. Nic drażliwego wbrew pozorom,
Nie chcę mi się przez kabel USB przesyłać zdjęć na komputer, więc wysyłam je Jackowi na Messenger i potem zgrywam sobie to na PC. Lecą filmy, zdjęcia, skopiowanie teksty etc. Nic drażliwego wbrew pozorom,
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

#powstaniewarszawskie #warszawa #historia
Komentarz usunięty przez moderatora
@hiperchimera: XD Urojenia masz.
poza tym śmiejesz się że swoje dzieci byś przywiązał do kaloryfera, za odmienne od Twoich poglądy - ciekawe podejście wychowawcze... ale muszę Cię zmartwić, dzisiejsze dzieciaki w tym wieku wolałyby Cię sprzedać takim Niemcom z Rzeszy za nowe skiny do CS-a czy Fortnite niż ginąć za ojczyznę
@hiperchimera: Bo to dzieci i jestem za nie odpowiedzialny. Jak skończą 18 niech idą ginąć, a do tego czasu mają żyć bo tak k@rwa chce.
@hiperchimera: I całe szczęście.
@lakukaracza_: Przecież klaps to nie bicie. Hehehe. Cnie Halynka? Pluję na takich jak ty, którzy usprawiedliwiają bicie dzieci.
źródło: comment_1596302286Rk9IpiNWccIRWgqK4P2jNB.jpg
Pobierz@hiperchimera: I całe szczęście."
gdy rodzic cieszy się że dziecko sprzeda go za garść pikseli... to już jest jakoś wyższy poziom zlewaczenia? brak wartości i szacunku do ludzi, nawet rodziców?
swoich też tak traktujesz?
@JanDzbanPL: Ehhh szkoda ze nie zostaliśmy usunięci z mapy przez Niemców i rusków, takie dzbany jak ty by się pewnie nie urodziły i nie pisały kretyńskich komentarzy
@DarkenSound: Dzieci nie mialy i miec nie beda jakiegokolwiek wplywu na losy wojny jakiejkolwiek.
Masz wyprany beret jak Islamisci z ISIS
@hiperchimera: Pominąłeś „niż ginąc za ojczyznę”, a to jest kluczowe w tej wypowiedzi. Poniósłbym porażkę jako rodzic gdyby moje dzieci chciały ginąć za ojczyznę.