Aktywne Wpisy
luke-mat +124

RobolChuop +5
Witam. Czy taka bieżnia będzie dobra czy za wolna dla 7-latka który ma za mało ruchu? Syn ma kiepskie wyniki w biegach na czas, jestem ciekaw czy trening na tym by mu pomógł.
https://allegro.pl/oferta/bieznia-elektryczna-domowa-treningowa-pod-lozko-walkingpad-aero-trex-sport-15365406559
#sport #dzieci #rodzicielstwo #fitness
https://allegro.pl/oferta/bieznia-elektryczna-domowa-treningowa-pod-lozko-walkingpad-aero-trex-sport-15365406559
#sport #dzieci #rodzicielstwo #fitness

A wyzywanie mnie od śmieci i zer pod postem w którym napisałem, że zgadzam się z potrzebą rozwiązywania problemów osób LGBT, a nie zgadzam się jedynie z używaniem tych osób do zbijania kapitału politycznego, tylko potwierdza, że mam rację w odróżnieniu wyznawców tęczowizmu od osób które faktycznie chciałyby poprawić sytuację mniejszości w Polsce.
źródło: comment_15955143129MsHJYhZ61hcji59PK8O74.jpg
PobierzPoza tym sprawy LGBT z definicji są upolitycznione. Twój argument jest głupi jak cholera.
Komentarz usunięty przez autora
@wojna_idei: jakie założenia ma ta „szkodliwa ideologia”?
@wojna_idei: w jaki sposób szkodliwej?
Nikt normalny nie traktował tej bezrigczowej kreautry poważnie - taka bardziej obrzydliwa wersja Roli. Już raz robił z siebie ofiarę youtuba, teraz robi - "buu, chlip, chlip, od śmieci wyzywajo lewackie marskisty z wykopu.
@wojna_idei: Jakie są zasady tej ideologii i czemu jest ona szkodliwa?
I raz jeszcze: oczywiście że się cieszę, że
wyznawcy szkodliwej ideologii widzą problem w tym co robię.
Szkodliwa ideologia EL GJE BE TE. Zaraz geje będą zakradli się w nocy i zabierały dzieci parom heteroseksualnym. Tak będzie.
Komentarz usunięty przez moderatora
@wojna_idei: wyznawcy szkodliwej ideologii wciąż czekają na w miarę klarowne wyjaśnienie, na czym ta rzekoma szkodliwość miałaby polegać
źródło: comment_1595517695ebCwEfyNJ3PknFhHNIGkJj.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Ja na wykop wchodzę głównie dla nieskomplikowanej rozrywki, szkoda śliny na tych wszystkich niedoruchanych internetowych frustratów ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Bo i tak czy masz swoje poglądy czy narzucone przez kogoś zawsze Ci te zjeby przykleją jakąś etykietkę - nie
@b0lec: no właśnie problem w tym, że nie chce mu się
@b0lec:
to jakaś analogia do przyklejania etykietki "ideologia" do żywych ludzi mających uczucia itd, itp.?