Wpis z mikrobloga

@cohontes: To kawałek leaku, który wypłynął - gość przestawia "easy" na "hard" w połowie, ale lepiej jakoś nie jest :)

Tia, trochę jak jakaś gra na komórkę - ale to wina pewnie jakości + widoku 3rd.
@suqmadiq2ama: Przeglądnąłem trochę reddita, i jak szybko wszedłem tak szybko wyszedłem - ot "coraz więcej amatorów pcha się do zabawy", merytoryczniej jest jednak na forach simowych, i tam już takiego mega entuzjamu nie ma, bardziej "poczekamy - zobaczymy". @newerty mnie trochę uspokoił bo privowaliśmy i ogólnie ponoć jest ok, no i nie ma beta buildu, tylko wszędzie alfy, więc może wszystko będzie ok. Ale na gładki start nie liczę...bardziej liczę na
@Nuggerath: ja tam nie mam nic przeciwko amatorom, sam ogrywałem pierwsze fsy mając 8/9 lat ale jako taki brak internetu mi wiele dał :D bo nie zadawałem tematów w stylu "jakie gra ma wymagania"
@cohontes: Mi też nie przeszkadzają (ale śmiesznie się czyta czy będzie trzeba mieć paliwo, czy lot jest w prawdziwych odległościach, itp) o ile nie będzie miało to wpływy na development całości - jeżeli tylko szersze grono da więcej kasy devom i przerzucą to na finalną jakość i nie pójdą w stronę "gry" (wiecie o co chodzi) to spoczko.