Wpis z mikrobloga

Dobrze pamietam lata rzadow PO

@Black_Hole: A co to ma wspólnego z wyborami prezydenckimi? Prezydent, jeśli chodzi o tworzenie nowych uchwał, nie ma praktycznie nic do gadania i cokolwiek by chciał wprowadzić, to sejm musi to najpierw klepnąć, więc bez zgody kaczyńskiego, to Trzaskowski nic nie wprowadzi.

Jedynym problemem obecnej wladzy jest to ze nie potrafia przyciagnac do siebie młodych

Oraz ogólna pogarda dla innych ludzi, masa afer, olewanie prawa, łamanie konstytucji, uzależnienie
  • Odpowiedz
Sproboj tylko napisac cos pochlebnego na temat Prezydent Duda a zostajesz zmiesznay z najgorszym błotem. P

@Black_Hole: no i prawidłowo, typ jest przedłużeniem pis, a to co o-----ł pis w czasie kwarantanny to była targowica
  • Odpowiedz
@Black_Hole: w ciągu 5 lat ten rząd ci zrobi taki black hole ponizej plecow ze tam na lajcie będziesz arbuza pakowal więc lepiej w ta strone patrz a nie tego kto i co tam mowi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Black_Hole: Gdyż tak pokazują sondaże i statystyki. Osoby z wyższym wykształceniem głosują za Trzaskowskim. Elektoratem PiSu jest bieda i ludzie niewykształceni, którzy nie myślą o Polsce tylko żeby za darmo dostać kasę
  • Odpowiedz
@levusek1992: A kto tworzy te statystyki?? Sam skończyłem wyższe studia i tak jak pisałem wcześniej nie jestem zwolennikiem Schetyny i jego świty a jak czytam jak celebryci piszą, że Trzasneli te wybory to ogrania mnie jeszcze większa niechęć do osób takich jak ty którzy sortują ludzi na lepszych i gorszych
  • Odpowiedz
@Black_Hole: Żadnego człowieka, który zniszczył dorobek poprzednich pokoleń w walce o wolność, świadomie dzieli swój naród bo większa polaryzacja to większe poparcie, świadomie pozwala na deptanie konstytucji która jest jednym z elementów narodowej tożsamości, pozwala na zatracanie Polski na arenie międzynarodowej i pozwala na niszczenie gospodarki swojego kraju w imię kupienia głosów i przedłużenia władzy nie można nazwać patriota. To jest całkowite przeciwieństwo patriotyzmu.
  • Odpowiedz