Wpis z mikrobloga

@Black_Hole: W końcu ktoś kto ma takie same poglądy jak ja...

Prawda jest taka, że 70% społeczeństwa ma bezmyślne poglądy polityczne. PO pięknie rozkradało Polskę to wszyscy głosujemy na PIS, bo mniejsze zło. Teraz PIS robi co chce więc głosujemy na PO, bo może będzie lepiej (mniejsze zło).

Nie zamierzam wybierać się na drugą turę, bo jakbym nie zagłosował to tak samo będę tego żałował choć może na długopis trochę
  • Odpowiedz
Sproboj tylko napisac cos pochlebnego na temat Prezydent Duda a zostajesz zmiesznay z najgorszym błotem.

@Black_Hole: Nie ma nic co by można było napisać pochlebnego na temat długopisa więc w taki sposób łatwo wyhaczyć opłacanych trolli, zresztą to fakt są faktury jak PiS opłaca takich jak ty, 2zł za wpis (nie 60gr bo galopująca inflacja xD)
  • Odpowiedz
@KochanekAdmina: Ciekaw jestem jakie byloby podejscie narodu gdyby nie tak radykalna polityka antymigracyjna jaka prowadi PIS. Chce tylko przypomniec ze KO chcialo otworzyc granice i na rowni z krajami UE przyjmowac uchodźców. Jezeli chcecie miec w kraju drugie niemcy i nie mowie tu o dobrobycie to własnie dążymy w tym kierunku.
  • Odpowiedz
@marylarodowicz: Dokładnie, wykop obecnie jest antyPIS. 5 lat temu też były negatywne nastroje na rządzących. Może wykopki nie są omamieni propagandą TVP, ale jedno ich łączy z oglądającymi tą stacje polityczną, a mianowicie - pamięć złotej rybki.
  • Odpowiedz
@Black_Hole: Też mam takie wrażenie, sam nie lubie Pisu, ich polityka socjalna i podnoszenia podatków mi się nie podoba, rozumiem że ktoś głosuje przeciwko Dudzie. Jednak wychwalanie Trzaskowskiego to już przesada a jak coś złego napisałem o PO to łapałem minusy więc coś w tym jest. Niemożliwe żeby tak duża grupa ludzi miała taką krótką pamięć i nie pamiętała co ci złodzieje wyprawiali. Nie przeszkadzało im też gdy PO miało
  • Odpowiedz
@Black_Hole

Jedynym problemem obecnej wladzy jest to ze nie potrafia przyciagnac do siebie młodych no i moze nie sa tak wymuskani jak kandydat opozycji.

Tak tak to jest JEDYNY problem xD nie to co zrobili z Polska, nie ich czyny i polaryzacja społeczeństwa. Wytarcie się konstytucja przy jednoczesnym krzyku "demokracja"

Wyjdź z bańki i zobacz jak r-------i ten kraj na arenie międzynarodowej.
  • Odpowiedz
@CreativePL: Czyli wolisz byc podnóżkiem Francji oraz Niemiec i nie mieć wlasnego zadania. O jakim r--------u ty mówisz. Wydaje mi sie ze kazdy siedzi w takiej bańce w której jest mu wygodnie. A jedynym ktory wyciera sie slowem Demokracja oraz Konstytucja jest jeden z naszych poprzednich prezydentów ktorego jedynym sukcesem jest to ze przeskoczyl przez płot.
  • Odpowiedz
@Black_Hole: Głosuj na PIS, albo PO, bo innych partii nie ma i nie będzie nigdy z taką ciemnotą jaka tu mieszka.

Memów z Komorem oraz Tuskiem przed wyborami nie pamiętasz?
  • Odpowiedz