@Cybek-Marian: zajebisteee szkoda tylko że tyle tego postujesz że nie wszystko da się przesłuchać xd Kiedy ty te wszystkie kawałki przesłuchujesz do choleryy
@Nizax: nooo Tresor to legenda normalnie włączam rano, wyłączam wieczorem ja bez muzy żyć nie potrafie, większość z tego co tu wrzuciłem to sobie poprostu przypomniałem, ale też siedze na chyba wszystkich możliwych Technogrupach na fb włącznie z meksykańskimi ( ͡°͜ʖ͡°) i tak to sie powoli słucha
@Cybek-Marian: o k-----s szacun ale ja to bym na twoim miejscu uważał z takim przesadnym słuchaniem muzyki mam nadzieję że nie robisz tak dzień w dzień bez przerw xd
@Cybek-Marian: Tęsknię za żelastwem ale mam dużą kontuzje - więc zrobię lekkie cardio i rozciąganie + trzeba wyciągnąć przy okazji #rozowypasek ze sobą na siłownię - sama nie lubi chodzić. Możesz podsyłać więcej techno
@Pierwiastek_Zua: kontuzje najgorsze ( ͡°ʖ̯͡°) pewnie fajnie tak se potrenować z różowym. myśle, że narazie jest ok, nie chce przegiąć z ilością wrzucanych wałków tu na tag, bo nikt tego nie będzie słuchał ale miło czytać taki komentarz (⌐͡■͜ʖ͡■)
@Cybek-Marian: Najfajniejsze na #silownia z różowym jest to, że gdy ćwiczę gdzieś niedaleko niej i ludzie ją obczajają wychodząc z siłowni (skan oczami od dołu do góry i ten ich uśmiech)- Zawsze mnie to bawi, bo potem jej opowiadam "Ten typ, niski ~180, czarna koszulka z pistoletem " ciągle ciebie obczajał.".
Zazwyczaj nowy narybek na siłowni ja obczaja, bo starzy przerzucacze żelastwa już wiedzą że jest ze mną.
szkoda tylko że tyle tego postujesz że nie wszystko da się przesłuchać xd Kiedy ty te wszystkie kawałki przesłuchujesz do choleryy
normalnie włączam rano, wyłączam wieczorem
ja bez muzy żyć nie potrafie, większość z tego co tu wrzuciłem to sobie poprostu przypomniałem, ale też siedze na chyba wszystkich możliwych Technogrupach na fb włącznie z meksykańskimi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
i tak to sie powoli słucha
Już wiem co dzisiaj poleci wieczorem na siłowni.
Możesz podsyłać więcej techno
pewnie fajnie tak se potrenować z różowym.
myśle, że narazie jest ok, nie chce przegiąć z ilością wrzucanych wałków tu na tag, bo nikt tego nie będzie słuchał
ale miło czytać taki komentarz (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Zawsze mnie to bawi, bo potem jej opowiadam "Ten typ, niski ~180, czarna koszulka z pistoletem " ciągle ciebie obczajał.".
Zazwyczaj nowy narybek na siłowni ja obczaja, bo starzy przerzucacze żelastwa już wiedzą że jest ze mną.
Raz miałem
zobaczymy, postaramy sie ale bez obiecanek