Aktywne Wpisy

xmajami +172
Cześć! Robię #rozdajo ! 50zł na dowolną popularną platformę np. pyszne.pl steam, whatever dla plusujących i komentujących ten wpis, jeśli wpis przekroczy +200 plusów. Jak przekroczy +500 to dodaje kolejny 25zł (czyli będą 2 kody 50+25), jak 1000 (to 3ci) itd, niech stracę wystarczająco czasu straciłem. Uprzedzam, to nie jest żart, bait. Post serio.
Szukam dziewczyny. Wymagania:
• Wiek do 25lat, żadnych bombelków, byłych mężów, rozwodów, piesków z byłym itd. czysta karta
Szukam dziewczyny. Wymagania:
• Wiek do 25lat, żadnych bombelków, byłych mężów, rozwodów, piesków z byłym itd. czysta karta

bArrek +4
Ile najwięcej jechaliście km/h?

szkoda tylko że tyle tego postujesz że nie wszystko da się przesłuchać xd Kiedy ty te wszystkie kawałki przesłuchujesz do choleryy
normalnie włączam rano, wyłączam wieczorem
ja bez muzy żyć nie potrafie, większość z tego co tu wrzuciłem to sobie poprostu przypomniałem, ale też siedze na chyba wszystkich możliwych Technogrupach na fb włącznie z meksykańskimi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
i tak to sie powoli słucha
Już wiem co dzisiaj poleci wieczorem na siłowni.
Możesz podsyłać więcej techno
pewnie fajnie tak se potrenować z różowym.
myśle, że narazie jest ok, nie chce przegiąć z ilością wrzucanych wałków tu na tag, bo nikt tego nie będzie słuchał
ale miło czytać taki komentarz (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Zawsze mnie to bawi, bo potem jej opowiadam "Ten typ, niski ~180, czarna koszulka z pistoletem " ciągle ciebie obczajał.".
Zazwyczaj nowy narybek na siłowni ja obczaja, bo starzy przerzucacze żelastwa już wiedzą że jest ze mną.
Raz miałem
zobaczymy, postaramy sie ale bez obiecanek