Wpis z mikrobloga

@Obruni: a z kim ma się dzielić? kolegów nie ma, żona i dzieci z nim nie chcą gadać to się chłopak żali na tagach o krypto. już by sobie poszedł lepiej na przegryw czy coś. tam by go bardziej ludzie wspierali i może by ich nawet to interesowało.
  • Odpowiedz
@WhiskeyIHaze: tak, ale tam by go wspierali, a to by znaczyło dla niego, ze ktoś, wyciąga rękę. Jest trochę wyżej, a to dla gościa jest nie do przyjęcia, bo przecież to ON jest "The best" . Pamiętam, jak mi sie żalił w czasie kiedy był alter ego cybera, ze w sumie nie jest złym człowiekiem, ale cos go pociąga, żeby wqrwiac innych. W konkluzji napisał, że sam rozumie, ze cos
  • Odpowiedz
@WhiskeyIHaze: wiesz, jaki mam problem? Marzy mi się cudowny świat ,w którym ludzie dyskutują, wymieniają sie poglądami, przekonują sie wzajemnie- wymieniają argumenty w cywilizowany sposób. fervi, plaisant, cocosova, Ty, goly, plus stu gości, którzy juz dali sobie spokój gadają O Czymś, nigdy nie obrażają rozmówcy. Czasem nie mają (ja nie mam) wiedzy wiec sie dowiadują. Wtedy wpada na pełnej p-----e taki cyber, badz atari (bo to to samo, tylko inny
  • Odpowiedz
@Obruni: Zgadzam się tylko do grona cyber, atari dołączyłbym jeszcze rumuna. z tym, że jego wystarczy mieć na czarno i jest w miarę ok bo w wpisach innych nie wkleja tysięcy memów z 4chana.
  • Odpowiedz
@fervi: prosze cię, ilość militarne kont które ma jest dużo dużo mniejsza niż multikont bitcoinowców, agresywny to jest ten cham cyber, myśli, że jak ktoś ma inne zdanie od niego to jest gorszy
  • Odpowiedz
ilość militarne kont które ma jest dużo dużo mniejsza niż multikont bitcoinowców,

@100x: Gdyby tak było to by nie miał tylko multikont by resetować swoje bany
  • Odpowiedz