Aktywne Wpisy
FoczanPingwianu +663
Pijcie ze mną kompot. W piątek zakończyłem roczny maraton w IT. Postanowiłem sobie rok temu, że poświęcę prawie cały swój czas na pracę - w najgorętszych okresach nawet 18h 6 dni w tygodniu. Przerwa na spanie, jakieś jedzenie i trochę zabawy z dziećmi. Brałem wszystkie zlecenia jak leci. Teraz miesiąc albo dwa urlopu i wracam do normalnego życia. Udało mi się zrobić na czysto 1.6mln zł, co jest dla mnie potężną dawką

goralcas +326
Wiecie czego mi brakuje we współczesnych smarfonach? Diody powiadomień, to było zajebiste!
#telefony
#telefony
źródło: temp_file1676983227403162842
Pobierz

Mam do Was prośbę: napiszcie w komentarzach czego chcielibyście się dowiedzieć ode mnie, plusujcie najciekawsze pomysły innych, a ja pierwszy wpis stworzę za 2 tygodnie, od razu po sesji na studiach! :D
#dietetyk #dieta #odchudzanie #jedzzwykopem #wiedza
@noHuman: @ejsidisi:
@hpiotrekh: jako jedyny posilek dnia, masz na to 2h a potem juz tylko woda.
W tym się ryby p------o ( ͡° ʖ̯ ͡°)
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dawaj diete zeby miesnie rosly a spadal tluszcz i zebym nie byl glodny
W wzorze z termodynamiki na "otyłość i odchudzanie" spożywane kalorie to tylko jedna zmienna bo są np. :
- wysiłek fizyczny
- tempo przemiany materii
- tempo rozkładu tkanki tłuszczowej
W pewnym sensie jedzenie cukru daje organizmowi sygnał "jedz więcej, ruszaj się mniej, buduj tłuszcz" a jeśli już jest otyłość to jedzenie cukru hamuje naturalne mechanizmy organizmu sygnalizujące "jesteś gruby,
@Fermiol: o to, to!
@hpiotrekh: to akurat proste, poczytaj od diecie MŻ ( ͡° ͜ʖ ͡°)