@Magadanka dam znać jak już wszystko wybrobuje. Kallos kolor znam i jest bardzo, bardzo fajną podstawową odżywką dla takich włosów jak moje - suchych, puszacych się, wysokoporowatych
@szzzzzz: które maski są jakie? W sensie, emoloentowa humektantowa i proteinowa, i jak często której chcesz używać? Byłam bo mam takie same włosy jak Ty
@szzzzzz: Otototo Miałam chyba wszystkie i to moje ulubione odżywki do emulgowania. Szczególnie Banana, albo Banana+Chocolate. Ew caviar do przemycania olejów i humektantów乁(♥ʖ̯♥)ㄏ
@kamyczeq wszystkie tutaj są emolientowe z jakimiś małymi dodatkami humektantow. W żadnej nie ma protein. Algae jest niby nawilżająca, ale ma tam głównie ekstrakty, a nie stricte humektanty
Właśnie myślę jaka następna sobie kupić:/ ja mam w ogóle OMEGA połączona z małą ilością keratynowej i to połączenie całkiem całkiem. Ale możesz dać znać jak Ci się sprawdzają?
Strona główna Allegro na święta 2006, czyli 19 lat temu. Tak, to jest cała strona główna portalu bez żadnych zablokowanych reklam. No i komu kuźwa przeszkadzał taki internet? xD #allegro #internet #webdev #nostalgia #kiedystobylo
#wlosy #mirabelkipolecajo #wlosomaniaczka #kosmetyki
źródło: comment_1592402761nDt1Kdy6atPSzXROlX39Ao.jpg
PobierzMiałam chyba wszystkie i to moje ulubione odżywki do emulgowania. Szczególnie Banana,
albo Banana+Chocolate. Ew caviar do przemycania olejów i humektantów乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ