Wpis z mikrobloga

@NickciN: zawsze zostawiam ketchup do góry nogami, żeby cały był przy korku i nie chlapał. Jeśli nawet się rozbryzguje, to go zamykam i nim wstrząsam, żeby spadł do korka. Niestety tutaj została zastosowana technologia, który zabezpiecza korek przed płynnym rozprowadzeniem ketchupu i nic moje wyczyny nie pomagają.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 14
@JEST-SUPER: polecam te małe sosy Heinz
Tam masz membranę która otwiera się przy pewnym ciśnieniu, nie wiesz jakim ale wysokim. Gnieciesz to malutkie opakowanie, w zamyśle masz malutkiego kleksa obok parówki, aż tu nagle jeb !!! Membrana otwiera się i wyskakuje 90% opakowania, #!$%@? wszytko dookoła.
@NickciN: @fizzly: @JEST-SUPER:
  • Odpowiedz
@JEST-SUPER: pamiętam jak się spuszczali w reklamach jak wprowadzili tę zje***ą zakrętkę KECZUP POD KONTROLO! NIE KAPIE!
No nie kapie, ale rozprysk za to jest. Wolałem te stare zakrętki, że jak za mocno ścisnąłeś to jeb 1/3 butelki na talerzu ale na talerzu a nie na obrusie.
  • Odpowiedz
@JEST-SUPER: spróbuj Kotlinski Specjał. To jest właśnie prawdziwy ketchup z Kotlina, a nie podrabianiec z Warszafki xD raz spróbujesz to już nigdy nie wrócisz + właśnie #!$%@? mistrzowski korek, który nie #!$%@? przy okazji połowy kuchni, nawet przy końcówce xD
  • Odpowiedz