Aktywne Wpisy

MiszczJoda +310
Mirabelki i Mireczki, wypijmy za tych, którzy już z nami nie śmieszkują (╯︵╰,)
Dzisiaj mija 10 lat od pamiętnej akcji gdy leżący w izolatce na oddziale transplantologii @gnida84 poprosił na Mirko o kartę SIM z dostawą do szpitala.
Na pomoc ruszyli @QBA__ i @KredaFreda, którzy jechali na wykop party do Poznania i akurat mieli przesiadkę w #katowice i jednonogi ja na półrocznej
Dzisiaj mija 10 lat od pamiętnej akcji gdy leżący w izolatce na oddziale transplantologii @gnida84 poprosił na Mirko o kartę SIM z dostawą do szpitala.
Na pomoc ruszyli @QBA__ i @KredaFreda, którzy jechali na wykop party do Poznania i akurat mieli przesiadkę w #katowice i jednonogi ja na półrocznej
źródło: 1000085604
Pobierz
konradpra +10

źródło: comment_1591857323vlnY4kteV0AWg9s9TNN8an.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
źródło: comment_1591868122rTlwEYAfCnkMgtappu4JwT.jpg
PobierzKrytykowanie rodzin z dziećmi za to, że rządzący kupują ich głosy to takie xD
Komentarz usunięty przez autora
Blisko 3,9 tys. zł brutto - tyle wynosi już średnia emerytura górnicza. Najnowszy raport ZUS porównuje wysokość emerytur w poszczególnych zawodach.
Z zestawienia wynika, że żadna z grup podległych ZUS nie dostaje więcej niż górnicy - ich emerytury są niemal dwa razy wyższe od średniej, która wynosi teraz 2040 zł brutto.
Dla porównania nauczyciele na emeryturze dostają średnio 2270 zł brutto, kolejarze - 1907 zł brutto, a
Masz poprawione, tylko weź sobie lusterko ( ͡º ͜ʖ͡º)
źródło: comment_15918763517eNWhqfgkR95cGtJf6Vb73.jpg
PobierzAle ze zrozumieniem?
Powiedz mi co takiego napisałem twoim zadaniem? Bo nie za bardzo potrafię odgadnąć co masz na myśli.
Piszesz że nie odebrali górnikom 20% bo się ich boją, czyli jakby się nie bali to by zabrali. A ja ci napisałem że dali 500+ żeby na nich głosować, czyli jakby wiedzieli że i tak będą, to by nie dawali.
System jest ten sam.
Lepiej już tego ci nie potrafię wyjaśnić.
Bez odbioru.