Aktywne Wpisy

dahlem +203
#konowalposting #lekarz100k
bez kitu, byłem z psem u weta - zapalenie spojówek, myślę easy - jakieś kropelki i elo.
natomiast pani weterynarz:
- sprawdziła czy nie ma ciała obcego w oku
- sprawdziła czy nie ma rys na rogówce
- zajrzała do ucha czy tam nie ma stanu zapalnego
bez kitu, byłem z psem u weta - zapalenie spojówek, myślę easy - jakieś kropelki i elo.
natomiast pani weterynarz:
- sprawdziła czy nie ma ciała obcego w oku
- sprawdziła czy nie ma rys na rogówce
- zajrzała do ucha czy tam nie ma stanu zapalnego

Drogomir +57
Z racji tego, że ostatnio widzę sporo wpisów z tagiem #divyzwykopem pragnę wszystkim przypomnieć, że diva to wybitna artystka, najczęściej śpiewaczka operowa, a wy po prostu chodzicie na k---y. Pozdrawiam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#muzyka #diva
#muzyka #diva

źródło: drwal33
Pobierzźródło: 1
PobierzTypie masz markę w której głównym bohaterem jest facet, utożsamiasz się itd a potem dają tam główną bohaterkę.
Jest powód do narzekania skoro jesteś np. fanem marki i nagle zmieniają bohatera, płeć itd.
Dlaczego nie zrobią odrębnej marki w której jest
@Mokkorichan: Miałeś z 30 minut 'gameplayu'xD Po co te wyparcie skoro widać było czym to jest. Jak lubisz klikać 'R2' co kilka minut i oglądać filmiki to widocznie powinni zrobić specjalną kategorię specjalnej troski dla takich graczy bo ja grę interpretuję jako grę a nie filmiki interaktywne.
@Protectorx: no tak, wcale nie ma popularnych gier które są oparte na postaciach kobiecych. Tomb raider, Nier Automata, Bayonetta, Shantae czy Bloodraine to serie które nie istnieją i nigdy nie istniały.
Zdajesz sobie sprawę, że Santa Monica powiadomiło, że to nie koniec Kratosa i mają jeszcze kilka historii do opowiedzenia? Mieliśmy chyba z 8 gier z Kratosem i może pora odpocząć, bo po Ragnaroku to nie wiem
Sam udowodniłeś, że jest tyle gier w których kobiece postaci są głównymi bohaterkami a mimo to zawsze muszą wpi.rdolić bohaterkę do gry w której od zawsze grało się typemxD
Typie, pisałeś o utożsamianiu się gracza z Kratosem i olaboga teraz mi to odbierają, a jednocześnie krytykujesz elementy gier z silną narracją, które
@Protectorx: masz 13 lat?