Wpis z mikrobloga

@Cierniostwor: mam nadzieje, ze to nie bait, bo wydzwiek jest naprawde zabawny :)

gdzie sie podzial wolny rynek? bierze, bo jutro cena +5% a tak w ogole to juz mam kupca umoiwonego do natoariusza na jutro...
  • Odpowiedz
@Cierniostwor: System hybrydowy, brzmi nowocześnie ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Jak zdejmie to pewnie za miesiąc wróci z podkulonym ogonem i niższą ceną. Ludzie trzymający stare lokale w powiatówkach pewnie dość mocno się zdziwią w przeciągu następnej dekady.
  • Odpowiedz
@Famine: :) pewnie przerobiony tzw tramwaj, mieszkanie w kamienicy i pokoje w amfiladzie

Co do ogrzewania klima to widzialam w tą zime jak hałasowała klima na kiosku do hazardu, i jednym monopolu któremu że stacji na zewnątrz wrecz woda się łata. A, skoro jest pięć to pytanie czy kopciuch do miasta zgłoszony i przegląd od kominiarza ma.i ciekawe czy piecyk na gaz do cieplej wody
  • Odpowiedz
@Cierniostwor: 300 tysięcy za klitkę z kamienicy budowanej na prędce z gruzów powojennych. Palenie k---a w kozie w 2026 roku. To nawet w swojej szopie ze szpargołami nie mam kozy xD

Upadlające. To powinno chodzić w takich cenach w jakich pkp sprzedaje swoje rudery, czyli 2,2/2,5k za metr max, powiedzmy 3 jeśli odremontowane. Wówczas za mniej więcej 100k ktoś mniej zamożny miałby jako taki dach nad głową.
  • Odpowiedz
Ciepła woda to luksus na który nie możemy sobie pozwolić w tym luksusowym, wykończonym w stylu skandynawskim apartamentowcu xDD niech ginie
  • Odpowiedz
@Cierniostwor: Próbuję sobie wyobrazić siebie palącego w piecu, w mieście, w 2026 r. i odczuwam gigantyczny dyskomfort - jakbym trafił trafił na plan filmowy albo do jakiejś postapokaliptycznej rzeczywistości.
  • Odpowiedz