@Mack_Lanegan: @Grupl Ja tam chodziłem za małolata do Chromu :) Raz spotkałem tam lokalnych raperów jak kupowali ciuchy a ja wybłagałem spodnie Errora i koszule Clinica od rodziców :) A poźniej jak z kolegą weszliśmy w jedną z tych bram niedaleko i wylaliśmy OFF na komary i podpaliliśmy to rzucali w nas kamieniami lokalne łebki z kamienicy i gonili nas z ekipy Czarny Kot na BMX bo chcieli nam
@Mack_Lanegan: Ruch tam jest praktycznie zerowy. Zamknięcie tej ulicy i realizacja na pobocznych ulicach ruchu dwukierunkowego to dobry pomysł. Problem w tym że tam bardzo duzo zaparkowanych aut na poboczach przy kamienicach. Brak miejsc do parkowania przeszkadzał by mieszkańcom. A znając postępowość parkomatów to cały tamtejszy teren niedługo będzie strefowany. Nie mniej jednak na moje deptak sam w sobie potrzebny nie jest bo nie łączy żadnych punktów między sobą a
Babka wrzuciła zdjęcie swojej wypłaty z Dino, (ponad 200h i na rękę 5k z groszami) z pytaniem czy dobrze jej naliczyli. W komentarzach typowy syndrom niewolnika #gielda #pracbaza
Problem w tym że tam bardzo duzo zaparkowanych aut na poboczach przy kamienicach. Brak miejsc do parkowania przeszkadzał by mieszkańcom. A znając postępowość parkomatów to cały tamtejszy teren niedługo będzie strefowany.
Nie mniej jednak na moje deptak sam w sobie potrzebny nie jest bo nie łączy żadnych punktów między sobą a