Wpis z mikrobloga

@Mysciak: I co się podniecasz, mi ostatnio kurier24 zmienił się w kuriera72, a paczkomaty regularnie idą 3 dni, w tym paczka z miasta wojewódzkiego do miasta wojewódzkiego oddalonych o 100km. InPost zszedł na psy.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@Mysciak:
Złego słowa o nich nie powiem. W przeciwieństwie do GLS gdzie się jeszcze nie zdażyło, żebym dostał paczkę wcześniej niż po 4 dniach
  • Odpowiedz
@Mysciak Nie żartuj sobie. W święta zamawiasz paczkę z dostawą do domu, a oni Ci wrzucają do jakiegoś biura podróży albo innego pierdu oddalonego o 3 km od Twojego domu czynnego do 17.00. Jak składasz reklamację, to jest bezzasadna bo zgodnie z ustawą paczka została doręczona i odebrana przez ciebie. A to, że nie pod prawidłowy adres to już trudno
In post to najgorsza jakość w okresie wzmożonego ruchu
  • Odpowiedz
@DeadIy: Ja się na multiskrzynce przejechałem, bo zapomniałem o drugiej przesyłce i zamknąłem paczkomat, i zakończyłem odbiór paczki. Na szczęście można do 15 minut otworzyć skrytkę jeszcze raz. Trzeba to zrobić podając kod i telefon w paczkomacie. Zdalnie się już nie da.
  • Odpowiedz
@Mysciak: Gdzie wy mieszkacie? Jak ja wysyłam paczkę kurierem (lub odbieram) to wystarczy, że nadam przed 20:00 danego dnia w punkcie np. DPD. Paczka jest u odbiorcy na drugi dzień o 7-9 ¯\_(ツ)_/¯ 100% skuteczności przez wiele lat prowadzenia biznesu.
  • Odpowiedz