@Mysciak:hmm, zgubi paczkę np, zwleka z wydaniem a z chin są jednak trzymane już poczta szybciej dowozi gdy pojawią się powiadomienie, że paczka jest w pl.
@Mysciak: I co się podniecasz, mi ostatnio kurier24 zmienił się w kuriera72, a paczkomaty regularnie idą 3 dni, w tym paczka z miasta wojewódzkiego do miasta wojewódzkiego oddalonych o 100km. InPost zszedł na psy.
@Mysciak Nie żartuj sobie. W święta zamawiasz paczkę z dostawą do domu, a oni Ci wrzucają do jakiegoś biura podróży albo innego pierdu oddalonego o 3 km od Twojego domu czynnego do 17.00. Jak składasz reklamację, to jest bezzasadna bo zgodnie z ustawą paczka została doręczona i odebrana przez ciebie. A to, że nie pod prawidłowy adres to już trudno In post to najgorsza jakość w okresie wzmożonego ruchu
@DeadIy: Ja się na multiskrzynce przejechałem, bo zapomniałem o drugiej przesyłce i zamknąłem paczkomat, i zakończyłem odbiór paczki. Na szczęście można do 15 minut otworzyć skrytkę jeszcze raz. Trzeba to zrobić podając kod i telefon w paczkomacie. Zdalnie się już nie da.
@Mysciak: no nie wiem. Podrobili mój podpis i z------i paczkę. Nikt się nie przyznaje do winy ani nie ma żadnego wsparcia od ich obsługi klienta. Pzdr.
@Mysciak: g---o prawda. Mają problemy zawsze jak lata więcej paczek. Przedwczoraj wsadzili mi paczkę do paczkomatu 2 kilometry dalej, bo nie było miejsca w moim. Bliżej mnie były jeszcze 2 paczkomaty, ale kto by się tam przejmował, żeby klientowi było wygodnie.
@Mysciak: Gdzie wy mieszkacie? Jak ja wysyłam paczkę kurierem (lub odbieram) to wystarczy, że nadam przed 20:00 danego dnia w punkcie np. DPD. Paczka jest u odbiorcy na drugi dzień o 7-9 ¯\_(ツ)_/¯ 100% skuteczności przez wiele lat prowadzenia biznesu.
@tonawiarywkilkarzeczy: nie wiem. Tamte są dość duże, więc mogły nie być zapełnione. Koło mnie też był duży, ale ostatnio InPost go zlikwidował i muszę zamawiać do tego współdzielonego z pralnią.
#inpost #paczkomaty
źródło: comment_159124772716pPDUxyJVJl7QP9JwRQSG.jpg
PobierzZłego słowa o nich nie powiem. W przeciwieństwie do GLS gdzie się jeszcze nie zdażyło, żebym dostał paczkę wcześniej niż po 4 dniach
In post to najgorsza jakość w okresie wzmożonego ruchu
@Mysciak: to nieprawda.Lwy występują na sawannie
źródło: comment_1591255444hHbbnfebgUq8vb10cjyBnc.jpg
Pobierzźródło: comment_1591256829UMNbTXk1sZFukbhvzhMdEO.jpg
Pobierzźródło: comment_159125735371re5OdKgjwRpJgN59clsA.jpg
Pobierz