Wpis z mikrobloga

@josedra52: ja niestety też w dniu premiery spirace ale jak będzie na gogu w jakiejś promocji w okolicach 40 zł to kupie. Zazwyczaj tak robię. Teraz też kupiłem za 40zl nowego assasyna.
  • Odpowiedz
@mat1989: Nie nie, ja się utożsamiam z ofiarami rasizm bo zdaję sobie sprawę z tego, że jako biały mam obrzydliwe przywileje min możliwość wymiany sprzętu elektronicznego czy butów za banknoty. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@onuceSzatana: Ktokolwiek inteligentny zaprzestałby chodzenia i organizowania tych pokojowych marszów widząc ile złego zostało zrobione przy ich wykorzystaniu. No i jakie są postulaty tych marszy?
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@josedra52 Prawdziwy Polak patriota, okradnie firmę bo źle zinterpretował tweeta XD

@Zenek_: a w jaki sposób powinien zinterpretować ukrycie komentarza "all live matters"? Ja to odebrałem tak, że jednak tylko czarni się liczą, a reszta to już nie
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@josedra52: Ale CDP nie popiera kradzieży, a stawia się przeciwko nierównemu traktowaniu ludzi w USA. Mylisz ogólną genezę protestów z grupą ludzi, która się podto podpieła aby móc plądrować sklepy.
  • Odpowiedz