Aktywne Wpisy

Merck_1ae7 +506

Beszczebelny +221
Do czego to doszło, że 10-letnie volvo wyglądające jak gówno są wystawiane za 100 000zł? xD Jakbym to auto widział na parkingu to pomyślalbym, że jest warte max 15tys xD Do tego środek gorszy niż w bmw i audi z lat ~2005. To jakaś sekta volvowa, że udają, że to jest tyle warte czy o co chodzi xD
#motoryzacja #samochody
#motoryzacja #samochody
źródło: Screenshot 2024-05-15 at 07-15-55 Używany Volvo XC 70 - 99 000 PLN 141 000 km - Otomoto
Pobierz

#usa
źródło: comment_1591134437aSs9inX9eXmHiPdgNtt92A.jpg
Pobierz*I przestań stosować ten #!$%@? jednoosiowy system XD
@CS-Losser: Nie, nie, nie. To jest forma protestu którą ja chcę poprzeć.
Słowa "all lives matter" mają w przeciwieństwie do tego wyżej treść i znaczenie same w sobie. Oznacza to, że nawet jeśli hitler, mao, stalin i leopold 2 wstaną z grobów i urządzą sobie sesję zdjęciową
https://sjp.pl/symbol
"All lives matter" ma jedno znaczenie dosłowne i drugie znaczenie symboliczne, jako sprzeciw wobec ruchu "black lives matter". BLM zwraca uwagę na systemową przemoc policji wobec czarnych obywateli, "all lives matter" to jest whatabutism który próbuje dezawuować ten ruch społeczny.
@szary_obcy: i... To tylko twoje zdanie na szczęście. Tobie się wydaje że "all lives matter" znaczy "#!$%@? nekkerów" a dla setek tysięcy albo milionów innych ludzi może to oznaczać to co ma oznaczać: totalną i bezwzględną równość każdego człowieka. To że ktoś może dany "symbol" zidentyfikować tak albo inaczej nie powinno prowadzić do generalizowania całej populacji ludzi posługujacych się
I tak samo "All lives matter" to nie jest mem ani symbol tylko proste stwierdzenie.
A to co piszesz bardziej pasuje do zwolenników BLM demolujących pomniki i niszczących sklepy.
Bredzisz albo po prostu trollujesz, pokaż mi tą skrajną prawice.
@Kryki: Anulowałem dziś preorder, też spiracę. Kradzież jest przecież usprawiedliwiona, cośtammatters się wymyśli i hejo.
źródło: comment_1591192117R8TqfuJepjjIHiNljqvnGh.jpg
PobierzStraszny analfabetyzm XXI wieku, współczuję.