Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 7
@szary_obcy: >Napisanie "all lives matter" to kolportrowanie skrajnie prawicowych memów.

Oddychanie to robienie tej samej rzeczy co Hitler.

I wytłumacz mi jak stwierdzenie że wszystkie życia mają znaczenie jest skrajnie prawicowe?
  • Odpowiedz
@josedra52: jezu, wielkie halo robicie. Wstrzymali pokaz CP'77, bo teraz przeszłoby to bez echa. A przy okazji coś tam dodali pitupitu o szanowaniu wszystkich żeby wyjść na "progresywnych"...

Oni są od zarabiania kasy ¯_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@Alf131: Dopóki marsz/protest nie zakłóca prawa, nikomu inteligentnemu lub nie nie wolno zabronić ani wymagać od niego nieobecności. Policja jest od zabezpieczania tych protestów. Nie wylewajcie dziecka z kąpielą. W TV pokazują tylko zamieszki.
  • Odpowiedz
Zdziwilbym sie, gdyby jelop twojego pokroju byl w stanie zarobic na gre komputerowa poza vifonami, bo nie odroznic pokojowego protestu od zamieszek i rabunkow wystepujacych obok to trzeba miec serio nasrane w glowie. Black lives matter i sztywniutko, bidoku intelektualny.

xD

Nie zesraj się tam, dobrze, że ty wyszedłeś na ludzi, p-------c kocopoły na forum ze śmiesznymi obrazkami.

xDD

p-------c
  • Odpowiedz
Oddychanie to robienie tej samej rzeczy co Hitler.

I wytłumacz mi jak stwierdzenie że wszystkie życia mają znaczenie jest skrajnie prawicowe?

@Wstaw_tu_login: Już tłumaczę. Oddychanie nie jest symbolem, ale np. swastyka już jest. Symbolom znaczenie nadają ludzie, ich znaczenie zmienia się w czasie. Z niewinnego powiedzonka "all lives matter" stało się jednym z symboli skrajnej prawicy, bo skrajna prawica sobie ten symbol upodobała. Podając dalej te mem, pomaga się celom
  • Odpowiedz
Ja rowniez nie kupie. Uprzedzajac komentarze- wiem to ogromne straty wycenione na 1,53zl, CDPR sie nie podniesie itd.
Ale ziarnko do ziarnka. Mogliby miec moje 200zl, a ich miec nie beda. BF5 tez kozaczyli i dyrektor obrazal fanow i owszem sprzedali miliony, ale tych milionow bylo 2 razy mniej niz oczekiwali i gra wlasnie umiera (odlaczaja support). Moze to tylko jedna kopia mniej, a moze az jedna.
CDPR antagonizuje swoich nieczarnych klientow
  • Odpowiedz