Wpis z mikrobloga

@Glewon: Nie gardzę. Po prostu naczytałem się tyle sensownych wyjaśnień usprawiedliwiających kradzież, że przesiąknąłem tym i nie widzę już w tym nic złego.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 24
@Glewon: może nauczą się nie mieszać polityki wszędzie gdzie się da. To będzie protest, tak jak czarni uczą, trzeba się wyszumiec ;)
  • Odpowiedz
@josedra52: Zdziwilbym sie, gdyby jelop twojego pokroju byl w stanie zarobic na gre komputerowa poza vifonami, bo nie odroznic pokojowego protestu od zamieszek i rabunkow wystepujacych obok to trzeba miec serio nasrane w glowie. Black lives matter i sztywniutko, bidoku intelektualny.
  • Odpowiedz
Po prostu naczytałem się tyle sensownych wyjaśnień usprawiedliwiających kradzież, że przesiąknąłem tym i nie widzę już w tym nic złego.

@josedra52 Perfekcyjne, zapisuje!
  • Odpowiedz
@josedra52: Ja #!$%@? xD To jest ruch marketingowy a wy to przyżywacie. I jak już się bojkotuje i nie używa a nie kradnie xD ZObacz jakim hipokrytą jesteś. Sam, tak zresztą jak ja. Sprzeciwiasz się #!$%@? sklepów i złodziejstwu a będziesz robił to samo...czym się od nich różnisz?
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 10
@josedra52: o nie, a tak to byś pobrał z wyrzutami sumienia. Jak oni sobie teraz poradzą z tą samą liczba sprzedanych kopii co wcześniej.
  • Odpowiedz