Aktywne Wpisy
sergio91 +6
Moja obecna dziewczyna dostała propozycję sesji zdjęciowej i jest na mnie nieco zła, że nie jestem do tego negatywnie nastawiony.
Z czego to wynika? Kiedyś miałem bardzo atrakcyjną dziewczynę, też dostała taką propozycję. Jako, że byłem młody i głupi to się zgodziłem. Pierwsza sesja spoko, dobre foty. Że wszystko poszło ok, to przyszła propozycja drugiej sesji, nieco bardziej odważnej, też spoko. No to kolejna propozycja, tym razem była to sesja, na której
Z czego to wynika? Kiedyś miałem bardzo atrakcyjną dziewczynę, też dostała taką propozycję. Jako, że byłem młody i głupi to się zgodziłem. Pierwsza sesja spoko, dobre foty. Że wszystko poszło ok, to przyszła propozycja drugiej sesji, nieco bardziej odważnej, też spoko. No to kolejna propozycja, tym razem była to sesja, na której
#laptop #laptopy #gaming
Poszukuję laptopa tylko pod gry typu Baldur 3, Sillen Hill 2 remake, Wiedźmin, RDR2, Elden Ring. Zastanawiam się czy 15' czy 17'. Grane będzie tylko w domu. Stacjonarka odpada. Polecacie coś w budżecie do 6k? Dodatkowo jak wygląda sytuacja z dodatkowym chłodzeniem?Jakieś podstawki czy coś?
Poszukuję laptopa tylko pod gry typu Baldur 3, Sillen Hill 2 remake, Wiedźmin, RDR2, Elden Ring. Zastanawiam się czy 15' czy 17'. Grane będzie tylko w domu. Stacjonarka odpada. Polecacie coś w budżecie do 6k? Dodatkowo jak wygląda sytuacja z dodatkowym chłodzeniem?Jakieś podstawki czy coś?
"Jaskółka 3 bez garażu"
#budowadomu #chwalesie
Komentarz usunięty przez autora
@Shatter: ty chyba nie wiesz jak duzym kosztem jest budowa piwnicy. juz lepiej garaz dwustanowiskowy zbudowac bo taniej to wyjdzie i praktyczniej
Każdy ma inne potrzeby i gadanie, że 100 m2 każdemu wystarczy jest głupotą.
Osobiście podobają mi się domy z bardzo dużym salonem, antresolą i z dużymi oknami.
Do tego podwójny garaż, duża sypialnia połączona z łazienką i garderobą.
Duży dom na stare lata można sprzedać i kupić mniejszy. Można też zatrudnić sprzątaczkę :)
Komentarz usunięty przez moderatora
@niemily: Mi nie potrzebny na przykład duży metraż. Wolę duży ogród, na którym spedzam w lato i tak większość czasu
@niemily: Zawsze się wydaje klita, dopóki nie wykończysz, a w takim stanie jak na zdjęciu opa, to już w ogóle. Ja jak budowałem swój, to po wylaniu ław fundamentowych myślałem, że się budowlańcy pomylili i zacząłem mierzyć wszystko jeszcze raz czy na pewno jest 100 m2.
Salon kuchnia spiżarnia i 3 pokoje. Jeden na sypialnię drugi dla partnera partnerki trzeci dla ciebie. Salon 20 kuchnia 10 i trzy pokoje po 20 m na twoje hobby to masz 60 m. Spiżarnia pięć i jakiś schowek 5 to masz 100, obok garaż 20 metrów i masz 120. Coś jeszcze trzeba czy