Aktywne Wpisy

vieniasn +23
ostatnio trochę pojeździłem w tragicznych warunkach i zdecydowanie zbyt szybko w tragicznych warunkach i ani razu nie zobaczyłem żeby zadziałała kontrola trakcji albo esp i wiele wskazuje że ja nawet nie mam tych lewackich bredni to nie szkodzi ale zaskakujące to jest że samochód z 2011 z rynku polskiego nie ma tego w wyposażeniu

czy ja komentuję na złym tagu czy każdy ma w p*ździe hokej i praktycznie występ drużyny gwiazd na olimpiadzie XDD
#mediolan2026 #hokej #mecz #pytaniedoeksperta
#mediolan2026 #hokej #mecz #pytaniedoeksperta

Też nie spodziewałbym się na miejscu Zeusa że Duda odpowie na klip z "wybiorą starsze panie, wrzucą w urnę głos" w treści i na nominację zaraz przed gołębiami z balkonu jego sąsiadki ( ͡
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
źródło: comment_15893849200IJmWeUUnHvlo2abw6z7Ht.jpg
Pobierz@Kryki: Nope, na równi z gołębiami to był Hideo Kojima.
PS: Sztab już chyba od paru dni przeczesywał Internet czekając kto tu Dudę nominował i musiała być niezła posucha, skoro wybrali akurat coś o takiej wymowie.
pozwolę sobie zawołać plusujących wpis, jeśli kogoś skrzywdziłem moim zawołaniem to wybaczcie
@eoneon @afc85 @Kacper_Lepper @Koliat @yuim @qweasdzxc @Tamerlan @wanghoi @cosmonautofglooom @Print_Screen @szarzujacyzajaczek @yeron @JakovKarnic @Neubert @megawatt @recan @Mesiya391 @Czokolad @huruk91 @beettonn @ZuyKefrus @wielooczek @R187 @Nuubeczek @Songbird @luksz1886 @Voltigeur @Wektorowy @Facylitator_Graficzny
źródło: comment_1589389690FBh1Jlb0diZ37nSj8WOjWS.jpg
Pobierzźródło: comment_1589391789AEUafESqbOtktV81uFyuTh.jpg
Pobierz