Aktywne Wpisy
zenek-stefan1 +299
Ale się szambo na dziewczynę wylało w komentarzach, tylko dlatego, że zrobiła to co uważała za słuszne i dla niej ważne. Że jak to tak, jak można sobie robić co się chce i posiadać wyższe wartości, takie jak wiara. Że lepiej tylko żreć, srać i pisać coś o ludziku na chmurcę, bo to takie zabawne jest. Ależ ci gimbo ateiści muszą mieć, puste i smutne życie. Ale nawet mi ich nie żal
Myślę że putin jest im starszy tym bardziej grozniejszy.
Nie daj Boże okaże się nieuleczalnie chory i będzie o tym wiedział, myślę że będzie chciał zaistnieć jako wielki przywódca Rosji jak jego poprzednicy, o każdym uczylismu się w szkole i to postacie zapamiętane na zawsze.
Według mnie są dwa warianty które prawie napewno zrealizuje (chyba że umrze z zaskoczenia)
Wariant A : Wojna atomowa zagląda przejęcie całej Ukrainy następnie marsz na Kraje
Nie daj Boże okaże się nieuleczalnie chory i będzie o tym wiedział, myślę że będzie chciał zaistnieć jako wielki przywódca Rosji jak jego poprzednicy, o każdym uczylismu się w szkole i to postacie zapamiętane na zawsze.
Według mnie są dwa warianty które prawie napewno zrealizuje (chyba że umrze z zaskoczenia)
Wariant A : Wojna atomowa zagląda przejęcie całej Ukrainy następnie marsz na Kraje
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
To że Xiaomi wygrywa w cyferkach jeszcze o niczym nie świadczy
@Eoon: Nie w przypadku Apple. Dlatego lubie ich telefony bo mam je po 5-6 lat i lataja jak w dzien wyjecia z pudelka.
Komentarz usunięty przez autora
@general-lufa: 100% prawda
@Paweu_: Mhm, dlatego ja mam iPada i
@pekak: stary podaj mi chociaz 3, bo chociaz mam iphona to nie umiem wpasc o co Ci moze chodzic
@diogene: Oto kwintesencja wiedzy nastoletnich internetowych wojowników androida ( ͡° ͜ʖ ͡°)
NIE DA SIĘ utrzymać appki w tle jeśli nie jest odtwarzaczem muzyki lub klientem VPN, lub coś z GPS lub appką która je udaje, np. odtwarzając zapętlony utwór bez dźwięku. Ale za to appkę wywalają z AppStore.
Nie ma absolutnie żadnej możliwości by sobie ustawić że appka X może działać non stop. A to jest potrzebne by działał np. komunikator oparty o
Tiaaaa
iPhone 8 który jako nawigacja sprawdza się gorzej niż android za 4 środki bo pada mu bateria
Upośledzone mapy
Upośledzone odblokowywanie
Co wam #!$%@? Bluetooth przeszkadzał
I #!$%@? hit orginalne kable z nowszych i phonow nie działają bo i phone drze mordę ze nieoryginalne
Podpinam iPhone do łapka wracam po 4 h cieszę się że naładowany. Taki #!$%@? odblokuj by używał akcesoriów xdddd
@100-TVarzyGrzybiarzy
2 lata wsparcia - jak kupisz Google Pixel to masz więcej. Do tego na co komu 3-4 lata wsparcia od Apple kiedy oni od zawsze wykorzystywali to by zmniejszać wydajność urządzeń
Producent stawia na jakość - tu zależy od producenta, jeśli wrzuciłeś wszystkich producentów do jednego worka to jesteś debilem.
Działa płynnie - to zależy od samego urządzenia, mój telefon mam
Gdzie się włącza tę funkcję?
A dobra, już znalazłem.
Aha,
Komentarz usunięty przez autora
@Violetowy87: no tak, bo zwykle uzycie telefonu jako pamieci usb to przestarzala metoda
@Violetowy87: oho, standardowa odpowiedz ajfoniarza - nie pasuje, to jest android.
@DryfWiatrowZachodnich: no to zmuszaj się dalej i narzekaj na iosa (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
@Violetowy87: oho, kolejna cecha charakterystyczna fajboja jablka. Wybiorcze czytanie. Masz, pogrubie ci:
Komentarz usunięty przez moderatora
Zawołam was obu, bo czuję się oszukany. Spędziłem