Wpis z mikrobloga

@Ator: i oba te urządzenia służą co najwyżej do dzwonienia do mamy, robienia amatorskich zdjęć i przeglądania memów w kolejce do kasy w biedrze xD
  • Odpowiedz
@Ator: jak niską trzeba mieć samoocene żeby czuć sie lepszym od kogoś z powodu posiadanego telefonu xD w ogóle żeby uzależniać swoją wartość od jakiegoś j------o kawałka elektroniki xD
  • Odpowiedz
@Ator: co wy robicie z tymi telefonami że to takie mega ważne jaki ma system? Większość i tak pewnie pisze smsy, maile i czasem przegląda wykop więc dzisiaj nawet przeciętny kalkulator uciągnie xD no chyba że dla kogoś to ważne że mu się strona włączy pół sekundy szybciej xD
  • Odpowiedz
@loczyn Jest zasadne bo każdy telefon po takim czasie jest wyraznie gorszy niz chociażby w 1 roku korzystania z niego.

@Eoon: Nie w przypadku Apple. Dlatego lubie ich telefony bo mam je po 5-6 lat i lataja jak w dzien wyjecia z pudelka.
  • Odpowiedz
@Rabusek: Zapomniałeś tylko że w obu przypadkach płaci się przede wszystkim za nowość jaką jest składany ekran. W Apple płacisz niewiele mniej i od 3 lat nawet nie chciało im się odświeżyć stylistyki i nowe ajfony wyglądają niemal tak samo jak X, jest tylko upgrade bebechów. No i wypuścili nowego SE który wygląda jak telefon z 2015 xD chociaż on przynajmniej jest tańszy.

@Paweu_: Mhm, dlatego ja mam
  • Odpowiedz
@dirtydenier: continuity, facetime i imessage, udostępnianie zakupionych aplikacji członkom rodziny, aparat (tu akurat mocna konkurencja), wygoda korzystania z systemu, bezpieczeństwo, dłuższe wsparcie
  • Odpowiedz