Aktywne Wpisy

WielkiNos +758
Psiarska juleczka chwali się, że ma groźnego psa, na którego widok ludzie na ulicy się rozstępują.
Rozstępują się, bo widzą oczami wyobraźni juleczkę, która nie zrobi nic jeśli jej pies się zdecyduje zaatakować, bo fizycznie nie da rady, a jeszcze i ja pies dodatkowo przeciągnie po chodniku za smycz jak się nagle gdzieś wyrwie.
#psiarze #bekaztwitterowychjulek #patologiazmiasta #bekaztwitterowychjulek #dogpill
Rozstępują się, bo widzą oczami wyobraźni juleczkę, która nie zrobi nic jeśli jej pies się zdecyduje zaatakować, bo fizycznie nie da rady, a jeszcze i ja pies dodatkowo przeciągnie po chodniku za smycz jak się nagle gdzieś wyrwie.
#psiarze #bekaztwitterowychjulek #patologiazmiasta #bekaztwitterowychjulek #dogpill
źródło: temp_file6692615887958856187
Pobierz
Arbuzlele +52

źródło: comment_1588834004YpzYWvgnAyuTDdEqkPHo4K.jpg
Pobierz@Eoon: Stac mnie zeby kupowac sobie co miesiac. To czy uwazam to za zasadne to juz inna para kaloszy.
Poza tym oneplus 8 pro bardzo dużo oferuje za te 4.2k, bezprzewodowe ładowanie, IP68, 5g, ekran 120hz, ram lpddr5, pamięć
No to jest zgoła inaczej, jak w ajfonie masz ultra mało miejsca, to w--------a się na plecy każda aplikacja. Dosłownie każda
@Harmideron: Ogolnie wiem, ze post to zaproszenie do gownoburzy, ale ja akurat trzymam telefon 4-5 lat, a iPada mam juz od prawie 8. Po co zmieniac cos co dziala?
Komentarz usunięty przez moderatora
@CastleBuilder: zaskocze cie, ale większość ludzi nie chce sie bawic w instalowanie customowego romu, albo spędzać całego dnia na ustawienie telefonu według swoich potrzeb. jak ktoś już raz miał iphone to po zakupie nowego
Nie wróg androida, tylko p--------z kocopoły i wymyślasz jakieś przywary które nie isnieją xd