Aktywne Wpisy
zenek-stefan1 +299
Ale się szambo na dziewczynę wylało w komentarzach, tylko dlatego, że zrobiła to co uważała za słuszne i dla niej ważne. Że jak to tak, jak można sobie robić co się chce i posiadać wyższe wartości, takie jak wiara. Że lepiej tylko żreć, srać i pisać coś o ludziku na chmurcę, bo to takie zabawne jest. Ależ ci gimbo ateiści muszą mieć, puste i smutne życie. Ale nawet mi ich nie żal
Myślę że putin jest im starszy tym bardziej grozniejszy.
Nie daj Boże okaże się nieuleczalnie chory i będzie o tym wiedział, myślę że będzie chciał zaistnieć jako wielki przywódca Rosji jak jego poprzednicy, o każdym uczylismu się w szkole i to postacie zapamiętane na zawsze.
Według mnie są dwa warianty które prawie napewno zrealizuje (chyba że umrze z zaskoczenia)
Wariant A : Wojna atomowa zagląda przejęcie całej Ukrainy następnie marsz na Kraje
Nie daj Boże okaże się nieuleczalnie chory i będzie o tym wiedział, myślę że będzie chciał zaistnieć jako wielki przywódca Rosji jak jego poprzednicy, o każdym uczylismu się w szkole i to postacie zapamiętane na zawsze.
Według mnie są dwa warianty które prawie napewno zrealizuje (chyba że umrze z zaskoczenia)
Wariant A : Wojna atomowa zagląda przejęcie całej Ukrainy następnie marsz na Kraje
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Dzięki @jamtojest w ogóle odkryłem tę apkę na Windowsa co "integruje" komputer z Androidem.
No i kopiowania to w sumie faktycznie nie ma, na moim Xiaomi mi9. Najczęściej radzę sobie tak, że zapisuję sobie wiadomości do siebie w Telegramie i potem mam je automatycznie na kompie, więc jakoś nie jest mi bardzo brak tej funkcji (pod niektórymi względami nawet lepsza, bo mam wieczną historię tego co kopiowałem), no ale
To nie deweloper dyktuje warunki tylko firma tworząca system operacyjny i jeśli producent aplikacji chce zaistniec na AppStore to on powinien się dostosować do warunków stawianych przez Apple, a nie odwrotnie. Zarzut, że iOS jest niedorobiony jest co najmniej śmieszny, bo system jest bardzo dobrze zoptymalizowany, a niedorobioną platformą
iOS jest niedorobiony i dałem kilka przykładów, po prostu twoim - i większości - argumentem jest "a po co to, a komu to potrzebne"
A jeszcze sobie przypomniałem, przykładowo mam sobie appkę do czytania komiksów. Taki komiks potrafi mieć 500mb. Da się wrzucić kabelkiem? Skopiować z dysku? Otworzyć bezpośrednio z jakiegoś
Ze względu na stopień rozdrobnienia, trudno traktować androida jako jeden system. Biorę pod uwagę lidera rynku i producenta urządzeń z podobnego segmentu cenowego. Na flagowcach Samsunga wszystko działa pięknie i bez problemu. To jest właśnie jedna z odpowiedzi, dlaczego Samsung jest droższy od Xiaomi czy Huaweia.
Jak ktoś pyta, czy jest taka możliwość na androidzie, to z
@Paweu_: Miałem Iphone, stać mnie na Iphone, jedyny sens jaki widzę w kupowania Iphone, to jako drugi telefon do pokazywania, że mnie stać.
Android jest po prostu dużo wygodniejszy.