Aktywne Wpisy

wesola_loserka +71
Razem z mężem ulegliśmy namowom naszych rodziców i zrobiliśmy sobie 3 dzieci. Teraz zaczęły się problemy, bo rodzice obiecywali pomoc finansową i opiekę, żebyśmy mogli normalnie żyć i teraz się z tego wycofują. Czujemy się oszukani i myślimy o pozwaniu ich do sądu. Co myślicie?
#demografia #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
#demografia #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow

ItsyBitsyPajonk +165
Nitka na najsmaczniejsze długopisy do obgryzania. Ja zacznę. Klasycznie - długopis BIC.
Najlepszy aromat i stosunek jakości obgryzania do ceny. Dodatkowym atutem jest zatyczka, którą można gryźć osobno.
#glupiewykopowezabawy
Najlepszy aromat i stosunek jakości obgryzania do ceny. Dodatkowym atutem jest zatyczka, którą można gryźć osobno.
#glupiewykopowezabawy
źródło: bic
Pobierz

źródło: comment_1588834004YpzYWvgnAyuTDdEqkPHo4K.jpg
Pobierz@pekak: Ty to piszesz o Androidzie czy iOSie?
@pekak: Uwaga, podaję tajny sposób. "Kombinowanie" polega na udzieleniu kilku zezwoleń w systemie.
W którym roku ostatni raz korzystałeś z Androida i Windowsa? W 2004?
źródło: comment_15888443712UQ6isJR8dZ9aUNKAvqYCz.jpg
PobierzJa pitole w 2k25 będa pewnie już takie mikrotransakcje na ajplu, że przy odblokowaniu telefonu będą ci ściągać z kart 0.10$
@kodecss: nie trzeba za nic płacić
@jamtojest: a widzisz, ale jednak trzeba wykonać jakieś akcje i grzebać w ustawieniach. działa to na wszystkich androidach?
lol, żeby chociaż tyle było
źródło: comment_1588846676kDUM1dATfxPYLH8TvZLGO4.jpg
PobierzKomunikator internetowy? Zapomnij, chyba że działa na powiadomieniach push. Zobacz sobie np. program ChatSecure - powodzenia.
i to i to jest gównem, kto to widział, żeby posiadać osobisty KOMPUTER bez uprawnień roota. Śmiech na sali. A w apple nawet nie można sobie plików wyświetlić na kompie. X D
Mi większość aplikacji działa w tle, nigdy nie miałem z tym problemu i nie
@Ator: @pekak: To uwielbiane na wykopie xiaomi ostatnio pojechało w cenie jak MI 10 kosztuje 3,5k w PL lub 3k u chińczyka ( ͡° ͜ʖ ͡°) MI9 na premierze w PL kosztowało 1999zł. To samo oneplus zabójca flagowców co kosztuje tyle samo co flagowce samsunga,huawei no litości xD Oczywiście nie każdy potrzebuje