Wpis z mikrobloga

Poziom realizmu w Wiedźminie 3 jest powalający i nawet z tym nie handlujcie. Gierka cud, miód i orzeszki ale takiego przełamania czwartej ściany to nawet Deadpool nie odwalił. Wczoraj podczas walki z wiedźmami na Babiej Górze jedna z nich krzyknęła "Spłoniesz za to!" i faktycznie - zjarało mi piecioletniego Radeona.
#gry #heheszki #wiedzmin3
  • 38
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Kares2: polecam go rozkrecic, zdjąć wszystkie plastikowe elementy i wsadzić do piekarnika. Nie żartuję. Mi pomogło jak mi zjarało gtx msi 770. Zdechł mi po kilku latach i teraz od czasu pieczenia działa już rok i nic się nie dzieje xD
  • Odpowiedz
@Kares2 Mnie najbardziej rozczuliło jak szedłem przez Novigrad i usłyszałem westchnienie jakiejś mieszczanki "Ehh, ci łowcy to nawet tęczę by spalili" ( ͡ ͜ʖ ͡)
  • Odpowiedz
@Kares2: Rzuciło mnie się w oczy. Jkbc to mam GTX 1080 Ti 11GB na półce. Leży i się nudzi.

A poza tym....przyznam się, że czekałem tylko, aż mi się w głowie "zapomni" trochę z fabuły, żeby sobie Wiedźmina Trzeciego jeszcze raz przejść. :)
  • Odpowiedz
Mój niebieski z----ł się śmierdząco przed kompem kiedy grałam na swoim kompie w Wieśka 3, tylko misji nie pamiętam. Było tak, poszedł pierd, Geralt wącha i mówi "To krew potwora" xDDDD Kisłam z tego niemiłosiernie

@ririsu12: krew w stolcu? Niebieski jeszcze żyje?
  • Odpowiedz
@Kares2: kupiłem wieśka w promce ostatnio gold edyszyn + poprzednie części bo wstyd się przyznać ale nie grałem. Co najlepsze nie mam kompa żeby zagrać, a cena była dobra ale też czasu nie mam co gorsze. Kupiłem wychodząc z założenia "co najwyżej na emeryturze pogram"
  • Odpowiedz
@kwaz1: Rozwiązanie - NvidiaNow. Sposób dzięki któremu ogrywam właśnie Wiedźmina 3 na ultra grając na... kilkuletnim lapku na integrze :) Opóźnienia mi w ogóle nie przeszkadzają, nie odczuwam
  • Odpowiedz