Aktywne Wpisy
Kasahara +7
Może to durny pomysł, pytać na wykopie, ale już nie mam pomysłu
Mam od nastolatka problem ze snem, przede wszystkim z wybudzaniem się co 20-30 minut. Dosłownie po 10 wybudzeń czasem, jak miałem 20 lat jakoś mi to średnio przeszkadzało, teraz idąc do 40stki bardziej
- Wyniki krwi, wszelkie od A do Z, badam się co 4-12 msc od 10 lat - perfecto
- EKG/Echo serca - perfecto. Ciśnienie 100-110 / 65-75. Tętno spoczynkowe w
Mam od nastolatka problem ze snem, przede wszystkim z wybudzaniem się co 20-30 minut. Dosłownie po 10 wybudzeń czasem, jak miałem 20 lat jakoś mi to średnio przeszkadzało, teraz idąc do 40stki bardziej
- Wyniki krwi, wszelkie od A do Z, badam się co 4-12 msc od 10 lat - perfecto
- EKG/Echo serca - perfecto. Ciśnienie 100-110 / 65-75. Tętno spoczynkowe w
glider05 +676
Plusik dla 20 kotka, nikt nie pulsuje 20-łatki. 3 lata temu słodzinka zgarnęła kilka plusów. Za 3 lata już się pewnie nie spotkamy (ꖘ‸ꖘ)
#pokazkota
#pokazkota
☑ rowerzysta wyposażony w profesjonalny sprzęt
☑ jadący po drodze przeznaczonej dla aut
pomimo:
☑ zakazu poruszania się na tej drodze rowerem
☑ nowiutkiej asfaltowej ścieżki rowerowej zaraz obok
Tak trzeba żyć... ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#olsztyn #rower #rowery #rowerzysci #warmia
Komentarz usunięty przez moderatora
Myślę że wystarczyłoby 5 km aby ktoś nie ustąpił pierwszeństwa na przejeździe abo wyprzedził na gazetę.
Komentarz usunięty przez autora
Czego wy tu k---a nie rozumiecie?
ITT: znany psychopedalarz reddin dostał od wykopków 200 plusów za komentarz z p----------m że typ na rowerze rzekomo ma prawo (mimo znajdującej się obok ścieżki) legalnie wjechać na zakaz wjazdu rowerów tylko dlatego że nie chce mu się zejść z roweru i przejść kilku kroków. Poziom głupoty tego portalu mnie z każdym dniem coraz bardziej poraża xD
@reddin: wskaż, proszę, to "prawo (przepis prawa), na który się powołujesz. No chyba, że chodzi ci o prawo kaduka...
@reddin: jechać - nie. Jako pieszy prowadzić rower - jak najbardziej tak. Rozwiązałem twoje wątpliwości?
- nie było wjazdu na DDR
- nie była odpowiednio oznakowana
- a w ogóle to DDR nie prowadziła dokładnie tam gdzie chciał
I ja dla was pedalarze ścieżki buduję...
A jak pedalarz nie ma jak bezposrednio wjechac na ddr, to szuka sobie takiej trasy zeby tak odpowiednie wjechac, nawet, jezeli mialby nadkladac droge. Jest droga dla rowerow? Jest. To ma nia jechac, nawet, jezeli wlazd jest poltora km nie w jego kierunku podrozy. Nic w tym glupiego nie ma. Ciezarowki musza czasem tak jezdzic i nikt nie placze
@Sepp1991
Jezu mój były szef trenuje kolarstwo, p-------ł podobne teksty XD on nie musi jeździć po drodze rowerowej bo on nie jest rowerzystą tylko KOLARZEM..
Sam n---------m dużo na swoim rowerze, ale kolarze to k---a rak na drogach.
Oni sa nawet tacy do zwykłych rowerzystów ze swojego doświadczenia nawet jadąc ścieżką rowerową potrafią krzywo spojrzeć na ciebie jak sie zawahasz jak jechać bo stracili pierdosekunde na twoim zastanawianiu
turbokolarze ha tfu
zaproponowałbym uczciwy zakład o 10k + koszty, z rozstrzygnięciem w arbitrażu, ale trudno się zakładać z kimś aż tak ograniczonym xD