Wpis z mikrobloga

Przeanalizujmy poniższe zdjęcie...

☑ rowerzysta wyposażony w profesjonalny sprzęt
☑ jadący po drodze przeznaczonej dla aut

pomimo:

☑ zakazu poruszania się na tej drodze rowerem
☑ nowiutkiej asfaltowej ścieżki rowerowej zaraz obok

Tak trzeba żyć... ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#olsztyn #rower #rowery #rowerzysci #warmia
BJXSTR - Przeanalizujmy poniższe zdjęcie...

☑ rowerzysta wyposażony w profesjonaln...

źródło: comment_1588094082TtGC9RqAViCxObvaEwYqhW.jpg

Pobierz
  • 339
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@reddin: Nie :) Za dużo jeżdżę rowerem po Warszawie żeby się o takie rzeczy zakładać.
Myślę że wystarczyłoby 5 km aby ktoś nie ustąpił pierwszeństwa na przejeździe abo wyprzedził na gazetę.
  • Odpowiedz
@reddin: Przepisy - przepisami. Widzę tu czteropasmową drogę, po dwa pasy w każdym kierunku. Śmiem się domyślać, że obowiązuje na niej podwyższone ograniczenie prędkości. Przez pewien czas również wyznawałem zasadę, że "mam prawo", "mam pierwszeństwo" - życie jednak uczy, że czasem więcej warte jest zdrowie/ życie, niż przepisy. W tej konkretnej sytuacji to bezmyślne prowokowanie niebezpiecznych sytuacji i tyle.
  • Odpowiedz
  • 0
@BJXSTR: obok jest ścieżka rowerowa czy tam DDR, czyli droga dla ROWERÓW, a on ma kolarkę.
Czego wy tu k---a nie rozumiecie?

• Odpowiedz
@BJXSTR:
ITT: znany psychopedalarz reddin dostał od wykopków 200 plusów za komentarz z p----------m że typ na rowerze rzekomo ma prawo (mimo znajdującej się obok ścieżki) legalnie wjechać na zakaz wjazdu rowerów tylko dlatego że nie chce mu się zejść z roweru i przejść kilku kroków. Poziom głupoty tego portalu mnie z każdym dniem coraz bardziej poraża xD
  • Odpowiedz
Czekam na to, jak dzbany zaczniecie tłumaczyć jakiegoś tłuka co wjedzie kolarką na autostradę:
- nie było wjazdu na DDR
- nie była odpowiednio oznakowana
- a w ogóle to DDR nie prowadziła dokładnie tam gdzie chciał

I ja dla was pedalarze ścieżki buduję...
  • Odpowiedz
  • 4
@wezsepigulke: co tu sie o------o to jest dramat w tym wpisie.

A jak pedalarz nie ma jak bezposrednio wjechac na ddr, to szuka sobie takiej trasy zeby tak odpowiednie wjechac, nawet, jezeli mialby nadkladac droge. Jest droga dla rowerow? Jest. To ma nia jechac, nawet, jezeli wlazd jest poltora km nie w jego kierunku podrozy. Nic w tym glupiego nie ma. Ciezarowki musza czasem tak jezdzic i nikt nie placze
  • Odpowiedz
  • 0
Ooo plujące jadem petro Janusze nie zawodzą widzę, rano będzie można zaktualizować czarnoliste elegancko, no dajesz malina! Więcej hejtu ulance.
  • Odpowiedz
@BJXSTR
@Sepp1991

Jezu mój były szef trenuje kolarstwo, p-------ł podobne teksty XD on nie musi jeździć po drodze rowerowej bo on nie jest rowerzystą tylko KOLARZEM..

Sam n---------m dużo na swoim rowerze, ale kolarze to k---a rak na drogach.
  • Odpowiedz
@BJXSTR
Oni sa nawet tacy do zwykłych rowerzystów ze swojego doświadczenia nawet jadąc ścieżką rowerową potrafią krzywo spojrzeć na ciebie jak sie zawahasz jak jechać bo stracili pierdosekunde na twoim zastanawianiu
turbokolarze ha tfu
  • Odpowiedz
@satba: @push3k-pro: wiecie, my się tutaj możemy pośmiać z niepełnosprytnych wykopków, ale problem pozostaje realny. Osobiście mam nadzieję nigdy nie spotkać na drodze nikogo, kto jazdę na rowerze traktuje jak religię, bo a nuż zapragnie zostać świętym...
  • Odpowiedz
ja rozumiem, że @reddin: produkuje tutaj te chore wysrywy, bo ludzie mają różne zaburzenia, część, jak widać, mimo upośledzenia w stopniu znacznym, jeździ nawet na rowerze, ale KTO MU TO K---A PLUSUJE??

zaproponowałbym uczciwy zakład o 10k + koszty, z rozstrzygnięciem w arbitrażu, ale trudno się zakładać z kimś aż tak ograniczonym xD
  • Odpowiedz