Wpis z mikrobloga

ehh ludzie to jednak umysłowe ameby. Jak mu zwróciłem uwagę, że "zajebiście zaparkowane" to kazał mi to zgłosić i żebym sobie zdjęcie zrobił..no to tak zrobiłem, coś tam jeszcze sapał o tym, że tablice to dane osobowe i RODO.
Zgłoszone przez aplikację Sygnalista i oczywiście na Mirko ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Podróżni czekali na odbiór kebaba z nieodległego lokalu, to nie awaria.
#stopcham #samochody #prawojazdy #krakow #krzeszowice
Gooma - ehh ludzie to jednak umysłowe ameby. Jak mu zwróciłem uwagę, że "zajebiście z...

źródło: comment_1587987716Sy4PzZ5IDFndPnBdQk1COB.jpg

Pobierz
  • 109
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@czach: z tego co widziałem to nie, ale może to przez ten wiejski tuning, 100% przyciemnione światła ;)
  • Odpowiedz
  • 210
@InterferonAlfa_STG: jaka agresja? Szedłem sobie tym chodnikiem z synem 3 letnim na rowerku biegowym. No nie miałem jak przejść nie wchodząc na jezdnie. Zwróciłem uwagę to zamiast usłyszeć sorka już się zbieramy to jakieś wyzwiska żebym sobie zgłaszał... No to zgłosiłem.
  • Odpowiedz
  • 62
@ambasador_przegrywu: poprzednio tylko raz zgłosiłem. Dostałem zaproszenie telefoniczne żeby się stawić na posterunku Policji, podpisałem papier a za jakiś czas dostałem info z sądu że kierujący dostał mandat
  • Odpowiedz
  • 20
@piekuo: no ja już ją testowałem i sam się zdziwiłem, że lokalna Policja zaprosiła mnie na złożenie zeznań. Mieli wydrukowane zdjęcie które przesłałem przez aplikację. Gdzieś z góry to dostają.
  • Odpowiedz