Aktywne Wpisy
AlienFromWenus +47
Zapomnijcie, że z facetami da się porozmawiać na jakieś ciekawsze tematy niż co, kto, za ile, gdzie, sport i jedyne wyżyny intelektualne na jakie ich stać to polityka i gospodarka (wiadomo, to wiedza praktyczna, w stylu czy podrożeje papier toaletowy, czy trzeba będzie się podcierać gazetą).
Faceci to proste stworzenia, kierowane prymitywnym instynktem. Dla nich kobieta to nie człowiek a samobieżna dziura dająca ulgę w ciśnieniu w jajach. Mając taki stosunek do drugiego
Faceci to proste stworzenia, kierowane prymitywnym instynktem. Dla nich kobieta to nie człowiek a samobieżna dziura dająca ulgę w ciśnieniu w jajach. Mając taki stosunek do drugiego
hirek_gawron +1583
STop, żaby czAs.
Zabieg ma za zadanie utrzymać wysokie ceny na rynku wtórnym w jak najdłuższym czasie, podczas gdy deweloperzy mogą sprzedawać dalej po niższych o 15% cenach.
#nieruchomosci #mieszkanie #kredythipoteczny #mieszkaniedeweloperskie #ekonomia #polska #gospodarka #finanse #mieszkania
Przed epidemia rynek pierwotny to była dziura w ziemi, bo wszystko się sprzedawało. Mam i znajomego dewelopera. Nie obniża ani złotówki bo zanim budynek powstanie to ma pół roku, więc czeka na rozwój sytuacji.
Jeden i drugi przez lata wypracował sobie na tyle kapitału że nie musi sprzedawać już. A jednak podchodzą do tematu różnie.
Patrząc na
@musq: o k-------a, pozamiatane, można się rozejść. Z takimi argumentami nie ma co dyskutować.
Komentarz usunięty przez autora
Spadki beda, ale dewoleprzy zwolnia z inwetycjami (nie ma komu nawet teraz budowac). Chyba nie wyobrazacie sobie ze miesiac po rozpoczeciu kryzysu ceny mieszkan poszly 25% w dol xD
Komentarz usunięty przez moderatora
@statystyczny_wykopowicz: flipery to dobrze wiedzą, ale ulica niekoniecznie.
@4recki: ja kupie bo z "pięknej kamienicy" mam do centrum miasta "5 minut na piechotę" a a z tańszego (na dzień dzisiejszy budowanego "na o-------l" i w wygwizdowie) 1 godzinę samochodem i problem z zaparkowaniem na miejscu.