Wpis z mikrobloga

Zapomnijcie, że z facetami da się porozmawiać na jakieś ciekawsze tematy niż co, kto, za ile, gdzie, sport i jedyne wyżyny intelektualne na jakie ich stać to polityka i gospodarka (wiadomo, to wiedza praktyczna, w stylu czy podrożeje papier toaletowy, czy trzeba będzie się podcierać gazetą).

Faceci to proste stworzenia, kierowane prymitywnym instynktem. Dla nich kobieta to nie człowiek a samobieżna dziura dająca ulgę w ciśnieniu w jajach. Mając taki stosunek do drugiego człowieka wiadomo już, że ma się do czynienia z istotą niezdolną do podejmowania dysput filozoficznych, rozmów o rozwoju życia na ziemi, czy dzielenia się ciekawostkami o świecie. Nie spotkałam na swojej drodze żadnego faceta, z którym można byłoby o tym porozmawiać.

Tematy prowadzone z facetami w 90% sprowadzają się do tego, jakie lubię pozycje w łóżku i czy wysłać mi zdjęcie naganiacza (czasem nawet wysyłają bez pytania).

Ewentualnie o alkoholu i sporcie. Jak któryś ma jakieś zainteresowania to albo historia (czytaj II wojna światowa i nic poza tym) albo polityka (darcie ryja na polityków przed tv) czy motoryzacja i sport (wiadomo, faceci to głównie mięśnie a nie rozum, więc używają tego, czego mają najwięcej).

A z laskami to i o tym co czuje umierającą osoba, i o cyborgizacji....

Jak któryś ma wiedzę i rozbudowane tematy, to przeważnie jest to jakiś autystyk lub ktoś posiadający inne zaburzenie, ale to wyjątki na swój sposób. Da się z nimi rozmawiać, ale to trudniejsze.

Jak któryś cudem nie jest autystą, to jego zainteresowanie światem wynika z nudy i kompleksów (braku znajomych, nadopiekuńczy rodzice) i też coś z nim jest nie tak, ale i tak jak na typowego samca przystało, zmuszony jest przez instynkt do traktowania kobiet z góry, wyniośle, ograniczając tematy z nimi poruszane do długości przyrodzenia i choćby skały zrały, nie zmusi się do rozmowy z kobietą na inne tematy - widząc samicę dostaje małpiego rozumu, jego umysł zwalnia do 10% i pojawia się jedynie chęć włożenia flaka w dziurę.

Takie mam obserwacje na temat mężczyzn i tego, jak rzekomo są oni "uduchowieni".

Srali muchy, będzie wiosna, nawet duchowni organizują sobie orgie w 5 na jednego "tancerza" naszprycowanego tabsami pobudzającymi, więc tym bardziej przeciętny facet nie będzie miał tej wrażliwości i ciekawości na świat i drugiego człowieka, chęci zdobywania wiedzy i rozwoju duchowego.

Dlatego kisne z tej męskiej bezczelności narzekania na kobiety, że nie mają z nimi o czym porozmawiać, podzielić się wiedzą, jak przecież sami tego nie chcą robić, bo sami sprowadzają kobiety do żywych masturbatorów, a mając z góry taką łatkę odechciewa się walczyć i przekonywać samca o tym, kim się jest, bo to z góry skazane na porażkę.

#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #zwiazki #zainteresowania #przemyslenia #duchowosc #s--s
AlienFromWenus - Zapomnijcie, że z facetami da się porozmawiać na jakieś ciekawsze te...

źródło: IMG_20250116_093908

Pobierz
  • 180
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Tematy prowadzone z facetami w 90% sprowadzają się do tego, jakie lubię pozycje w łóżku i czy wysłać mi zdjęcie naganiacza (czasem nawet wysyłają bez pytania).

@AlienFromWenus: Czo? Spory odsetek kobiet jakie spotkałem gada wyłącznie o paznokciach, stylówach i innych pierdołach. NO I O NAJNOWSZYCH ZNIŻECZKACH W ROSSMANIE. No i obowiązkowe ploteczki o tej sąsiadce z naprzeciwka co jakiegoś typa do domu sprowadza xD

Ja wolę być prostym mężczyzną.

Och
  • Odpowiedz
Faceci to proste stworzenia, kierowane prymitywnym instynktem.

@AlienFromWenus: A jednak te proste, prymitywne stworzenia, (pomimo swojej prymitywności) zbudowały tę cywilizację a także te śmieszne urządzenia z świecącym prostokątem (na którym autorka napisała swoje "przemyślenia"). Skoro to są proste i prymitywne stworzenia, to ciekaw jestem jakie zdanie ma autorka o samych kobietach. No tutaj to musi być już totalne dno.
  • Odpowiedz
@AlienFromWenus

Tematy prowadzone z facetami w 90% sprowadzają się do tego, jakie lubię pozycje w łóżku

Ciekawe, bo faceci między sobą rozmawiają np. o fizyce kwantowej albo o wpływie lądowania na księżycu na wyścig zbrojeń w czasach zimnej wojny. Ale jak przyjdzie kobieta, to ona żeby zrozumieć o czym jest rozmowa zmienia temat na s--s. Dziwne, nie?
  • Odpowiedz