Wpis z mikrobloga

@EkspertPKO: przestancie p------i ok naprawicie to w końcu czy nie?
bo teraz nawet już nie można zmienić autoryzacji na smsy i żadnego przelewu z ipko nie jestem w stanie zrobić
  • Odpowiedz
@thewickerman88: w krytycznym momencie przełączyli na smsy, a potem wrocili ni iko
tylko, że mi dalej nie działąło, wieć prezinstalowałem aplikację - i zgadnij co nie mogę jej aktywować

a na stronie recznie wrocić do smsów też sie nie da
  • Odpowiedz
@mirkobiniu Przepraszamy za kłopoty. Aplikacja IKO działa już prawidłowo - prosimy się ponownie zalogować.

@EkspertPKO: aplikacja działa, ale jak wersja demo, jak już się wybierze przelew, to po zatwierdzeniu "Czy potwierdzasz transakcję?" zaczyna mulić iiiii... "Operacja nie udała się" ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
  • Odpowiedz
@EkspertPKO: NIE DZIAŁA. Nie mogę przypisać konta do apki iko na nowym tel. bo błąd ogólny, a na stronie ipko wywala mnie całkowicie np. przy próbie dostępu do sekcji "karty kredytowe".

Na allegro kupowałem kilka rzeczy, to w ogóle karta kredytowa nie pokazywała się w opcjach wyboru na liście rachunków do wybrania.
  • Odpowiedz
Na allegro kupowałem kilka rzeczy, to w ogóle karta kredytowa nie pokazywała się w opcjach wyboru na liście rachunków do wybrania

@smutny_kojot: pod wszystkim co piszesz, poza tym, mogę się podpisać
nie mogę sobie podejrzeć karty w apce i sama apka ledwie żyje

ale płatność w Allegro mi przeszła (jest u nich widoczna jako zakończona) i sms z potwierdzeniem transakcji z karty spłynął bez problemu
  • Odpowiedz
@Fearaneruial: Może miałeś podpiętą kartę kredytową jako domyślną opcję pod blika. Ja akurat przesiadam się na inny tel., bo ten rozwaliłem i nie mogę skonfigurować iko, żeby płacić blikiem. Musiałem więc na allegro wybrać wybrać płatność z ipko i po rozwinięciu listy rachunków nie ma mojej karty kred. na liście.
  • Odpowiedz
@EkspertPKO: spoczko, to jest wspaniałe, że działa zawsze jak akurat nie mam przelewów do zrobienia ( ͡° ͜ʖ ͡°)

BTW - taka propozycja w usprawnieniu IPKO - jak ktoś usuwa IKO z listy - a mają wpisaną jako narzedzie autoryzacyjne - to ostrzegajcie albo przełączajcie z automatu na smsy hmmm?
  • Odpowiedz