Aktywne Wpisy

Dalej jest #!$%@??
#wykop
#wykop

Fanatyk_Wedkarstwa +3681
Jak tam wykopki sie bawicie na pisowskim portalu?
Srpóbujcie napisać znane hasło składające się z 8 gwiazdek ( ͡° ͜ʖ ͡°) W sensie - napiszecie 5 gwiazdek, spacja i 3 gwiazki.
Efekt: ****
NIE MA OBRAŻANIA PARTII XD #polityka
Srpóbujcie napisać znane hasło składające się z 8 gwiazdek ( ͡° ͜ʖ ͡°) W sensie - napiszecie 5 gwiazdek, spacja i 3 gwiazki.
Efekt: ****
NIE MA OBRAŻANIA PARTII XD #polityka

#logikarozowychpaskow #przegryw #podrywajzwykopem
I jestem prawie pewny, że niejednokrotnie brzydsze kobiety zwracały na Ciebie uwagę, no chyba, że jesteś po prostu na coś chory i masz jakieś BARDZO POWAŻNE defekty
Nie jestem 3/10 więc nie będę celował w 3/10. Chcę różową 7/10 albo będę sam. I zdarzało mi się z takimi 7/10 chodzić na randki. Ale od randki do seksu #!$%@? daleka droga, więc jestem prawiczkiem.
@Reflexiej123: na laski 7/10 to może liczyć facet który jest 9/10. Gdybyś Ty był 9/10 to raczej byś nie pisał nic pod tagiem przegryw xd
@swagerstom: No fakt, że z taką poniżej przeciętnej
Typowa Julka 7,5/10 - bardzo ładna, bardzo dynamiczna i bardzo... łatwa XD
Chociaż może kiedyś mi się uda to powtórzyć, bo jestem młodszy od ciebie o te 3(?) lata.
Chociaż druga kwestia, że one same mogły te spotkania traktować jako koleżeńskie wyjścia, a nie randki.
Z ciekawości: gdzie w ogóle tamte wszystkie dziewczyny zabierałeś?
@Felixu: Późno zacząłem... 19/20 lat(tuż po 20.urodzinach bodajże pierwszy raz miałem). Wcześniej było liceum, kiedy miałem tylko jedną szansę z jakąś 3,5/10, więc #!$%@? wolałem już być nieruchający niż pierwszy raz mieć z kimś
@Felixu: Pisałem, że wg NAJSUROWSZYCH ocen jestem 5,5-6/10. Sam bym sobie dał może te 6-6,5/10.
Komentarz usunięty przez autora
To ciekawe, bo ja też odczułem pozytywną zmianę na studiach. Przez całe liceum miałem ze dwie randki, teraz jest o to sporo łatwiej. No ale seksu nigdy nadal. Ale się całowałem z języczkiem. Największe osiągnięcie.
@CampTrump: Nie chcę seksu ani związku z laską 5/10. Po prostu nie.
I nie; w samej rozmowie o seksie w ogóle prawie nie piszę. Może jakieś delikatne podteksty...
@Reflexiej123: Od tego 19.roku życia dziewczyny generalnie są łatwiejsze, bo ten cały "pierwszy raz z miłości" mają już za sobą, więc sytuacja jest znaczenie lepsza niż w liceum.
@kamil150794: Introwertyk here, ale nie jakoś strasznie mocny. W wieku 15-18 mieszkasz z rodzicami, masz pelno
To już nic nie rozumiem. Jesteś intro 6/10, a nie masz problemu z seksem. Inny jest nawet 7/10, ekstra i nic. Od czego to wszystko zależy?
50kg przy 175(?)cm wsrostu powoduje, że to po prostu nie jest możliwe, żeby @Reflexiej123 był 7/10. Wzrost kiepski i do tego bardzo słaba waga; gdzie tutaj widzisz 7/10(do których zalicza się pewnie jakieś top +- 20% facetów)? Powiedziałbym, że jest poniżej przeciętnej, ale twarz może go faktycznie trochę ratować...
@kamil150794: Ale chyba
Pozostałe kilka dziewczyn, z którymi miałem coś więcej, to bardziej klasyczny scenariusz.
Nigdy nie oceniłem się na 7/10, oceniam tylko, że z twarzy jestem 7/10. Wzrost i sylwetka to dramat. Jakbym miał + 10-15 kg
@Reflexiej123: Na jakiej podstawie stwierdzasz, że jesteś 7/10 z twarzy? 7/10 to pewnie jakiś top niecałych 20% facetów...