Wpis z mikrobloga

@kamil150794: On nie jest 7/10, tylko 5/10 XD
50kg przy 175(?)cm wsrostu powoduje, że to po prostu nie jest możliwe, żeby @Reflexiej123 był 7/10. Wzrost kiepski i do tego bardzo słaba waga; gdzie tutaj widzisz 7/10(do których zalicza się pewnie jakieś top +- 20% facetów)? Powiedziałbym, że jest poniżej przeciętnej, ale twarz może go faktycznie trochę ratować...

Już widzę, jak normiki siedzą całymi dniami w książkach. xD

@kamil150794
  • Odpowiedz
@Felixu: Dzięki. Mam trochę inny gust więc kilka kobiet od 6 wzwyż bym pozamieniał, ale w sumie też nie chciałbym żadnej poniżej 7. A swoją drogą to sporo młodych kobiet w Polsce ma te 7 minimum.
  • Odpowiedz
@kamil150794: @kimjajestem999: To prawda, liceum wbrew pozorom większość chłopaków kończy jako prawiczki (w zawodówkach i technikum im lepiej idzie, nie mam pojęcia dlaczego, bo to męskie szkoły). Za to na studiach licencjackich zwykle się to zmienia i nagle każdy ma dziewczynę. Tak funkcjonują normalni ludzie. Ja nie.

Nigdy nie oceniłem się na 7/10, oceniam tylko, że z twarzy jestem 7/10. Wzrost i sylwetka to dramat. Jakbym miał +
  • Odpowiedz
@Reflexiej123: Coś jest w technikum, bo swój pogląd opieram właśnie o nie. Tam zdecydowana większość do zakończenia szkoły kogoś miała, a niektórzy tracili prawictwo w wakacje na przełomie gim-tech. W klasie zero dziewczyn. Nie wiedziałem, że liceum bardzo się różni.
  • Odpowiedz
@Reflexiej123: @kamil150794: Też do liceum chodziłem i stwierdzam, że jest różnica między nim, a technikum. Znajomi, którzy chodzili do technikum, opowiadali, że spora część ich znajomych miała już kogoś w tym czasie. Z tym, że najczęściej było to doświadczenie ograniczające się do jednej dziewczyny.
W liceum jest gorzej - naprawdę duża część kończy szkołę jako prawiczki XD
W mojej opinii 19-21 lat to powinien być już taki przełom
  • Odpowiedz
Ja akurat uważam, że 7/10 to nie jest przystojniak, tylko ktoś, kto po prostu dobrze wygląda. 5-6/10 to jest przeciętniak, a poniżej - ktoś nieatrakcyjny. 8/10 to bardzo dobrze wyglądający facet, a 9-10/10 to 5% najwyżej, czyli 1 na 20 mężczyzn.

@Reflexiej123: 10/10 to ideał, więc takich ludzi po prostu nie ma. 9/10 to top 0,1% facetów(albo jeszcze nieco mniej) moim zdaniem. Idąc twoim tokiem rozumowania to ja jestem 7-8/10, a
  • Odpowiedz
@kimjajestem999: Idąc tym tokiem myślenia grupka najprzystojniejszych chłopaków na roku czy w klasie, którzy są wyrywani przez różowe, to są ludzie 7/10. A pozostałe 80-90% to 6/10 lub jeszcze w mniej. W takim układzie skala jest zupełnie bez sensu, bo ocena 9 i 10 staje się statystycznie nieistotna.

Ja na studiach nie przeżyłem zupełnie nic. Ale większość moich znajomych również. Z tą różnicą, że każdy z nich znalazł dziewczynę. I
  • Odpowiedz
Idąc tym tokiem myślenia grupka najprzystojniejszych chłopaków na roku czy w klasie, którzy są wyrywani przez różowe, to są ludzie 7/10. A pozostałe 80-90% to 6/10 lub jeszcze w mniej.

@Reflexiej123: Zgadza się.

W takim układzie skala jest zupełnie bez sensu, bo ocena 9 i 10 staje się statystycznie
  • Odpowiedz
nie wiem skad twoje ździwienie, że na badoo lajkują cie tylko grube 4/10

@Eugeniusz_Zua: W którym miejscu to napisałem? ¯\(ツ)_/¯
@Eugeniusz_Zua: Ta 4/10(chociaż wg wykopowej skali pewnie 5-5,5/10) nie była z neta... ¯\
(ツ)_/¯
Na badoo/tinderze lajkują mnie też Julki i daje rade się z nimi spotykać.
I wg wykopu to ja jestem pewnie 7-7,5/10, więc nie biorę tej skali ocen w ogóle na poważnie, bo tutaj
  • Odpowiedz