Aktywne Wpisy

Zopyross +162
Na Osiedlu Generałów (tak jak się zjeżdża w dół od Intermarche) była piękna zieleń przy stawie do zagospodarowania na ładną zabudowę jednorodzinną. No to przyszedł developer i proszę, tak wygląda efekt końcowy. Czemu te szeregi nie są nawet prosto stawiane?
https://www.otodom.pl/pl/oferta/dom-szeregowy-w-swietnej-lokalizacji-ID4xbhP
#patodeweloperka #olsztyn #nieruchomosci
https://www.otodom.pl/pl/oferta/dom-szeregowy-w-swietnej-lokalizacji-ID4xbhP
#patodeweloperka #olsztyn #nieruchomosci
źródło: dmki
Pobierz
jmuhha +19
Efekty moich dermokosmetyków lvl 27
źródło: 1000018264
Pobierz

50kg przy 175(?)cm wsrostu powoduje, że to po prostu nie jest możliwe, żeby @Reflexiej123 był 7/10. Wzrost kiepski i do tego bardzo słaba waga; gdzie tutaj widzisz 7/10(do których zalicza się pewnie jakieś top +- 20% facetów)? Powiedziałbym, że jest poniżej przeciętnej, ale twarz może go faktycznie trochę ratować...
@kamil150794
Pozostałe kilka dziewczyn, z którymi miałem coś więcej, to bardziej klasyczny scenariusz.
źródło: comment_1587385446ulYdHjiw96zFfIWqJlubdO.jpg
PobierzNigdy nie oceniłem się na 7/10, oceniam tylko, że z twarzy jestem 7/10. Wzrost i sylwetka to dramat. Jakbym miał +
@Reflexiej123: Na jakiej podstawie stwierdzasz, że jesteś 7/10 z twarzy? 7/10 to pewnie jakiś top niecałych 20% facetów...
W liceum jest gorzej - naprawdę duża część kończy szkołę jako prawiczki XD
W mojej opinii 19-21 lat to powinien być już taki przełom
@Reflexiej123: 10/10 to ideał, więc takich ludzi po prostu nie ma. 9/10 to top 0,1% facetów(albo jeszcze nieco mniej) moim zdaniem. Idąc twoim tokiem rozumowania to ja jestem 7-8/10, a
Ja na studiach nie przeżyłem zupełnie nic. Ale większość moich znajomych również. Z tą różnicą, że każdy z nich znalazł dziewczynę. I
@Reflexiej123: Zgadza się.
Komentarz usunięty przez autora
@Eugeniusz_Zua: W którym miejscu to napisałem? ¯\(ツ)_/¯
@Eugeniusz_Zua: Ta 4/10(chociaż wg wykopowej skali pewnie 5-5,5/10) nie była z neta... ¯\(ツ)_/¯
Na badoo/tinderze lajkują mnie też Julki i daje rade się z nimi spotykać.
I wg wykopu to ja jestem pewnie 7-7,5/10, więc nie biorę tej skali ocen w ogóle na poważnie, bo tutaj
Komentarz usunięty przez autora